21.5 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Σκορδίλης: «Είμαι ρούκι αλλά και κάποιας… ηλικίας» (vid)

Ο Γάιος Σκορδίλης κλήθηκε στην εθνική Ελλάδας για πρώτη φορά στα 32 του χρόνια, αλλά τα «γαλανόλευκα» δεν του είναι και άγνωστα. 

Έχει αγωνιστεί με τη Μεσογειακή Ομάδα το 2009 με την οποία κατέκτησε και αργυρό μετάλλιο, στη Β’ Ανδρών το 2012 σε μια σειρά φιλικών αγώνων και προσφάτως με τις εθνικές ομάδες 3Χ3. 

Η συνέντευξη που παραχώρησε ο Γάιος Σκορδίλης στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ

«Είμαι νέος στην Εθνική Ομάδα, αλλά δεύτερος σε ηλικία μετά το Βαγγέλη Μαργαρίτη. Νομίζω πως είναι θετικό το γεγονός ότι όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας και έχουμε κάπως συνυπάρξει όλοι με όλους σε κάποιον σύλλογο. Είναι ένα συν για την ομάδα» δήλωσε αρχικά ο Έλληνας άσος.

Η Βουλγαρία και η Βοσνία Ερζεγοβίνη οι αντίπαλοι της Εθνικής Ομάδας σε αυτό το πρώτο παράθυρο των Προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2021 είναι… άγνωστοι Χ για τους Έλληνες παίκτες, αλλά ξέρουν πως θα είναι διαβασμένοι όταν χρειαστεί: «Οι προπονητές θα έχουν ετοιμάσει πράγματα να μας δείξουν σε αυτές τις προπονήσεις και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτά. Νομίζω τα παράθυρα είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση έτσι κι αλλιώς, γιατί δεν ξέρεις πως θα παρουσιαστεί η κάθε ομάδα. Ακόμη κι αν δεις τους παίκτες ατομικά μπορεί να κρύβει εκπλήξεις».

Ο Σκορδίλης, όπως και οι συμπαίκτες του ξέρουν πως η παρουσία του κόσμου στον αγώνα με τη Βουλγαρία θα είναι ένα συν για την Εθνική Ομάδα: «Η επαρχία πάντα διψάει για μπάσκετ. Προέρχομαι κι εγώ από επαρχία και ξέρω. Θα είναι κάτι καλό να έρθουν γήπεδο, να στηρίξουν την προσπάθεια και να μπορέσουμε να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε».

https://www.youtube.com/watch?v=yPcTWYAnnKQ&feature=youtu.be



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ