30.5 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Σκορδίλης: “Είμαι έτοιμος για την νίκη”

Ο Φάρος θα υποδεχτεί τον Δούκα στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής και ο Γάιος Σκορδίλης μίλησε για το πως θα έρθει η νίκη κόντρα σε μια ομάδα που στοχεύει στην άνοδο.

Ο σέντερ της ομάδας του Κερατσινίου μίλησε στο faros-bc.gr τονίζοντας αρχικά πως “το αυριανό ματς είναι πολύ σημαντικό για εμάς και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να το κερδίσουμε. Βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων. Στόχος μας είναι να πάρουμε τη νίκη από μία ομάδα που έχει κοινό στόχο με εμάς και από εκεί και πέρα φτάνοντας στα πλέι οφ να διεκδικήσουμε την άνοδο”.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς του πρώτου γύρου και για την κατάσταση της υγείας του: “Στον πρώτο γύρο μέσα στην έδρα του Δούκα χάσαμε το παιχνίδι στις λεπτομέρειες. Ήταν το δεύτερο ματς στο οποίο αγωνιζόμουν μετά τον τραυματισμό μου και προσπαθούσα να βρω τα πατήματά μου. Τώρα νιώθω πιο έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου στην επικράτηση επί του αντιπάλου” .

Τέλος, ο 29χρονος σέντερ μας επισήμανε: «Θα ήθελα να καλέσω και εγώ από την πλευρά μου όλους τους φιλάθλους μας να έρθουν αύριο στη γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθειά μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ