23 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Σκληρό «πόκερ»… για τα μάτια του Καουάι

Πριν καν αγωνιστεί με τους Ράπτορς, ο Καουάι Λέοναρντ έχει γίνει ήδη θέμα... για το επόμενο καλοκαίρι, με τους «Δεινόσαυρους» να παλεύουν να τον πείσουν από τώρα, αλλά τον έμπειρο φόργουορντ να κοιτάζει προς Λος Άντζελες.

Αν κάποιος πίστεψε, ότι το σήριαλ του Καουάι Λέοναρντ τελείωσε αυτό το καλοκαίρι, με την ανταλλαγή μεταξύ Τορόντο Ράπτορς και Σαν Αντόνιο Σπερς, με τον πρωταθλητή του 2014 να οδεύει προς Καναδά και τον ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν να ακολουθεί την αντίστροφη διαδρομή, τότε ας ενημερωθεί πως... υπάρχει πολύ «ζουμί» ακόμη. Κι αυτό, γιατί ήδη συζητείται η διάθεσή του για το πού θέλει να πάει το καλοκαίρι του 2019, το επόμενο δηλαδή, στο οποίο μένει ελεύθερος.

Από τη δική τους πλευρά, οι «Δεινόσαυροι» κάνουν τα πάντα, για να τον δελεάσουν και να μείνει στο Τορόντο. Η τελευταία κίνηση, που πραγματοποίησαν, ήταν να φέρουν στις τάξεις τους τον Τζέρεμι Καστλμπέρι, ως μέλος του τεχνικού επιτελείου. Ο τελευταίος αποτελεί ένα στενό φίλο του Λέοναρντ, έχοντας συνεργαστεί στους Σπερς και νωρίτερα στο Λύκειο και το κολλέγιο, σε μια σχέση που κρατά εδώ και αρκετά χρόνια.

Οι Ράπτορς έχουν και άλλο ένα θετικό σημείο υπέρ τους. Είναι η ομάδα, που μπορεί να παρέχει το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο στον Λέοναρντ, καθώς είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν το επόμενο καλοκαίρι ένα πενταετές συμβόλαιο, αξίας 190 εκατομμυρίων δολαρίων, για να τον «δέσουν» στο Τορόντο και να στηρίξουν πάνω του την προσπάθεια να μείνουν στο δρόμο του πρωταθλητισμού. Οι βουλές του Καουάι, όμως, μοιάζουν να είναι άλλες...

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος φόργουορντ μοιάζει ακόμη να έχει έντονα στο μυαλό του την προοπτική του Λος Άντζελες, με το πιθανό συναπάντημα με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς το επόμενο καλοκαίρι στους Λέικερς, να είναι ένα σενάριο, που ακόμη έχει σημαντικές πιθανότητες να πραγματοποιηθεί. Οι Κλίπερς είναι ακόμη μία επιλογή, που σκέφτεται σοβαρά, κάτι που σημαίνει πως, γενικά, η επιθυμία του είναι να μετακομίσει στην Καλιφόρνια. Στην περίπτωση αυτή, θα χρειαστεί να ψάξει για ένα συμβόλαιο τετραετές, με 141 εκατομμύρια δολάρια ως μισθό, δηλαδή το salary cap που θα απομένει για τις ομάδες, που θα διεκδικήσουν την υπογραφή του.

Οι Ράπτορς, βέβαια, δεν έχουν σκοπό να παρατήσουν τη «μάχη». Θα κάνουν τα πάντα, για να τον κρατήσουν, ακόμη κι αν αυτή τη στιγμή το μυαλό του Λέοναρντ... τρέχει προς τη Δύση ξανά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ