21.1 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

Σκληρό «πόκερ» για Καουάι

Η υπόθεση του Καουάι Λέοναρντ «μπλέκει» τον τελευταίο καιρό, με τους Σπερς να δέχεται προτάσεις και την πίεση να αυξάνεται στους Λέικερς, για να μην χάσουν έδαφος μετά την πρώτη αποτυχημένη επαφή.

Το... σήριαλ του Καουάι Λέοναρντ συνεχίζεται και τα επεισόδια αναμένεται να είναι πολλά ακόμη. Από τη στιγμή, ειδικά, που ο 26χρονος φόργουορντ έχει ζητήσει την ανταλλαγή του από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, είναι λογικό να... σκάσουν οι «μνηστήρες» και πιο βασικοί φαίνονται οι Λος Άντζελες Λέικερς. Η πρώτη επαφή των δύο διοικήσεων, όμως, δε στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία και τα... φίδια ζώνουν τους «Λιμνανθρώπους», οι οποίοι βλέπουν και το σχέδιο με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Πολ Τζορτζ να μην προχωρά - αφού η υπόθεση Λέοναρντ δεν έχει εξέλιξη - και αρκετές ακόμη ομάδες να προσεγγίζουν τα «Σπιρούνια», όλες με τις δικές τους πιθανότητες.

Η διοίκηση των Σπερς, λοιπόν, έχει δεχθεί την «κρούση» και από άλλες ομάδες, οι οποίοι έχουν λόγο να αισιοδοξούν, έχοντας ήδη σημαντικές φιλοδοξίες. Υπάρχουν οι φιναλίστ Κλίβελαντ Καβαλίερς, που όσο ο ΛεΜπρόν δεν αποφασίζει να φύγει... ελπίζουν, υπάρχουν οι Μπόστον Σέλτικς, που ψάχνουν ένα ακόμη κομμάτι στο σπουδαίο «παζλ» του Μπραντ Στίβενς, για να «εκτοξευτούν», ενώ το ίδιο ισχύει για τους Φιλαδέλφεια 76ερς, με τους Λος Άντζελες Κλίπερς να συνεχίζουν να κινούνται ως αουτσάιντερ μεν, υπολογίσιμοι δε.

Όλες αυτές οι ομάδες, λοιπόν, έχουν κάνει τη δική τους προσφορά για τον Καουάι Λέοναρντ. Περισσότερες λεπτομέρειες για τις προσφορές δεν υπάρχουν, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις γύρω από το θέμα. Κι αυτό, γιατί οι Σπερς μπορεί να μη βιάζονται να διώξουν τον άλλοτε ηγέτη τους, αλλά εκείνος ψάχνει την επόμενη πρόκλησή του. Με τους Λέικερς να ολιγωρούν αυτή τη στιγμή, αυτές γίνονται πολλές και ενδιαφέρουσες.

Ενδιαφέρουσα, βέβαια, θα είναι η τελική επιλογή και το σκεπτικό της...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ