23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Σκληρός: «Να γίνει ένα καλό μάθημα»

Οι Εσπερίδες υπέστησαν απρόσμενη, αλλά δίκαιη, ήττα από τα Μελίσσια και ο προπονητής τους επιχείρησε να εξηγήσει το λόγο.

Το συγκρότημα της Καλλιθέας «κόλλησε» στην έδρα του νεοφώτιστου ΚΑΟΜ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών. Ο Θωμάς Σκληρός τόνισε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας ότι η ομάδα αγωνίστηκε χωρίς καμία συγκέντρωση, κάτι που βαρύνει κυρίως το προπονητικό τιμ, καθώς δεν κατάφερε να πείσει τις παίκτριες για τη σοβαρότητα με την οποία έπρεπε να αντιμετωπιστεί ο συγκεκριμένος αγώνας. Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι Εσπερίδες Καλλιθέας παρουσίασαν αμυντική δυσλειτουργία, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να δεχθούν εύκολα καλάθια και να βρεθούν από νωρίς να κυνηγούν το σκορ. Είχαν βιαστικές επιλογές στην επίθεση και σε συνδυασμό με την επιθετικά κακή ημέρα που βρέθηκαν τα ατού τους το άγχος κυριάρχησε.

«Όπως έχει επανειλημμένως τονίσει το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης σε κανένα παιχνίδι. Βέβαια, εκτός από τη νίκη υπάρχει και η ήττα και πιστεύω πως η συγκεκριμένη μπορεί να γίνει ένα καλό μάθημα για όλους μας. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και καλούμαστε να ξεπεράσουμε το σοκ της ήττας, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να προσπαθήσουμε να επανέλθουμε άμεσα στις καλές εμφανίσεις», κατέληξε ο προπονητής των Εσπερίδων Καλλιθέας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ