21 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Σκληρός: «Απαντήσαμε σε όσους μας υποτίμησαν και μας αμφισβήτησαν»

Την ικανοποίησή του για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών εξέφρασε ο προπονητής των Εσπερίδων, Θωμάς Σκληρός.

Το συγκρότημα της Καλλιθέας ολοκλήρωσε τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις του, με τον προπονητή του να κάνει τον απολογισμό του: «Η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος μας βρίσκει απόλυτα ικανοποιημένους από την κατάληψη της 5ης θέσης, σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι η ομάδα κατάφερε να κάνει ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρυσι που σώθηκε μέσα από τη διαδικασία των πλέι άουτ και να προσπεράσει ιστορικά μεγάλους και σοβαρούς αντιπάλους και βέβαια δώσαμε μια μεγάλη απάντηση σε όσους μας υποτίμησαν και μας αμφισβήτησαν. Θεωρώ ότι η πίστη και η προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων από όλους, η συνέπεια της διοίκησης και η αήττητη περίοδος από την 4η έως την 9η αγωνιστική μάς οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα. Επίσης, χρήζει ιδιαίτερης μνείας η παρουσία της Ζωής Κεχαγιά στην ομάδα μας, αποδεικνύοντας πως η παρουσία μιας έμπειρης Ελληνίδας παίκτριας με ηγετικά χαρακτηριστικά μπορεί να κάνει τη διαφορά!».

Στον τελευταίο αγώνα τους, στο κλειστό του Εσπέρου, γνώρισαν την ήττα από τον Ολυμπιακό, χωρίς να έχουν στη διάθεσή τους τις τρεις ξένες παίκτριές τους Κάστρο, Τζέικο και Ουίλιαμς. «Σχετικά με τον τελευταίο αγώνα μας με τον Ολυμπιακό, ο οποίος δικαίως είναι εκτός συναγωνισμού, θεωρώ πως σωστά αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι σαν γιορτή, από τη στιγμή που η διοίκηση αποφάσισε να ικανοποιήσει το αίτημα των ξένων παικτριών να επιστρέψουν νωρίτερα στη πατρίδα τους ώστε να γιορτάσουν το Πάσχα (ήταν την προηγούμενη Κυριακή 21/04) με τις οικογένειές τους. Έτσι, δώσαμε την ευκαιρία σε τέσσερις Κορασίδες να αγωνιστούν απέναντι στον Ολυμπιακό και σε αθλήτριες-πρότυπα για όλα τα νέα κορίτσια που ασχολούνται με το μπάσκετ. Άλλωστε, αυτό ήταν και μια επιβράβευση για την πρόσφατη άνοδό τους στην Α’ Κατηγορία Κορασίδων, κάτι που αποδεικνύει την προσπάθεια των Εσπερίδων να επιστρέψουν στις μεγάλες δυνάμεις του γυναικείου μπάσκετ. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για τον τρόπο που αντιμετώπισε τις μικρές αθλήτριές μας και εύχομαι να εκπληρωθούν οι στόχοι που έχουν θέσει», συμπλήρωσε ο Θωμάς Σκληρός.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ