21.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σκληρός: «Έτοιμοι σωματικά και πνευματικά» (pics)

Οι Εσπερίδες Καλλιθέας ολοκλήρωσαν χωρίς νίκη τις υποχρεώσεις τους στο διεθνές τουρνουά «Bread Factory», που έλαβε χώρα στο Μοσχάτο, αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν έδειξαν καλά στοιχεία.

Το προπονητικό επιτελείο αποκόμισε θετικά συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτριών, σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας τους, με το Θωμά Σκληρό να αναφέρει σχετικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας: «Λαμβάνοντας υπόψη μας ότι βρισκόμαστε στο μέσο της προετοιμασίας μας θεωρώ ότι για εμάς, αλλά και για τις υπόλοιπες ομάδες, ήταν ένα πολύ καλό τεστ για να δούμε πού βρισκόμαστε και τι θα πρέπει να διορθώσουμε έως την έναρξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική και στα τρία παιχνίδια, παρόλο που τα τελικά αποτελέσματα δεν ήταν νικηφόρα. Είχαμε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν στις προτεραιότητές μας, καθώς σημασία είχε να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλες οι αθλήτριες και να δοκιμαστούν διάφορα σχήματα, κάτι που έγινε με απόλυτη ακρίβεια».

Συνεχίζοντας, εξήγησε: «Με δεδομένο ότι βρισκόμαστε στα μισά της προετοιμασίας μας θεωρούμε θετικό ότι και στους τρεις αγώνες ξεκινούσαμε πολύ δυνατά και για περισσότερο από είκοσι λεπτά βρισκόμασταν μπροστά στο σκορ και ευελπιστούμε ότι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα έχουμε καταφέρει να διατηρούμε αυτό το ρυθμό μέχρι το τέλος του αγώνα. Όλες οι αθλήτριές μας παρουσιάστηκαν έτοιμες σωματικά και ψυχολογικά και σε γενικές γραμμές ικανοποίησαν με την απόδοσή τους και βέβαια το ευχάριστο είναι πως ύστερα από ένα τόσο απαιτητικό τριήμερο ευτυχώ δεν είχαμε κάποιο απρόοπτο τραυματισμό που θα μας δημιουργούσε πρόβλημα για τη συνέχεια».

Στο τελευταίο αγώνα του, το συγκρότημα της Καλλιθέας κοίταξε στα μάτια τη Σπαρτάκ Μόσχας, προηγήθηκε ακόμα και με διαφορά 13π., αλλά εν τέλει γνώρισε την ήττα με 70-56.
Διαιτητές: Πόντας, Ορφανός Ι.
Δεκάλεπτα : 16-19, 28-39, 53-50, 70-56.
Σπαρτάκ Μόσχας (Ντανίλιν, Βαντέεφ): Kούνιλτσουκ 6 (2), Nουντνίτοβα 3, Oγκούν 9,Kομάροβα 4, Ρεπνόκοβα 9 (1), Μπίρτς 15, Kί 7 (1), Σαφιούλινα 4, Λεφτσένκο Ξ. 9, Λεφτσένκο Ντ. 4.
Εσπερίδες Καλλιθέας (Σκληρός, Τσουμπρής): Εμμανουηλίδου, Δανούση, Παπαμαρκάκη, Κεχαγιά 6, Aκλ 14 (2), Πατεράκη 12, Χέιβενς 2, Λουκάτου 5, Mέιζ 17, Παπαϊωάννου, Δρουμπούκη.

Οι φωτογραφίες είναι από τον Ανδρέα Ανδρεόπουλο.

Στο άλλο ματς της τελευταίας ημέρας η «οικοδέσποινα» Ελευθερία Μοσχάτου νίκησε εύκολα, με 70-54, το Σπόρτιγκ και πλασαρίστηκε στη δεύτερη θέση.
Διαιτητές: Γρίβα, Σκαλτσής.
Δεκάλεπτα: 27-10, 43-31, 52-38, 70-54.
Ελευθερία Μοσχάτου (Καλογερόπουλος, Παπαναστασίου): Τζέιμς 2, Σπαθάρου 11 (3), Μίχου 4, Ακρίβου 4, Σταμάτη 9 (1), Καλάγια 2, Γκιλντέι 8 (2), Κούτρα 7 (1), Αλεξανδρή 14 (1), Σμιθ 9.
Σπόρτιγκ (Σόφτης, Λάππας): Κοιλιά, Κουγιανού 2, Γούναρη 6, Σαλιάι 5 (1), Ρέιμερ 21, Ανωγειανάκη, Ξανθοπούλου 3 (1), Κόστοβιτζ 17, Φλώρου.

Η βαθμολογία (τελική):
1. Σπαρτάκ Μόσχας 6 (3-0)
2. Ελευθερία Μοσχάτου 5 (2-1)
3. Σπόρτιγκ 4 (1-2)
4. Εσπερίδες Καλλιθέας 3 (0-3)

Παράλληλα, με ανακοίνωσή τους οι Εσπερίδες Καλλιθέας εκφάζουν: «Θερμά ευχαριστήρια στην διοργανώτρια Ελευθερία για την κλήση μας στο τουρνουά και πολύ καλή η διοργάνωση».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ