27.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Σκελετοί στην ντουλάπα

Οχι ότι έπεσαν πολλοί από τα σύννεφα ακούγοντας ότι το στοίχημα έχει μπει στον επαγγελματικό αθλητισμό και... μέσα στις ομάδες, όμως, το θέμα που ανέδειξε η ξένη ιστοσελίδα και αφορά άμεσα το ελληνικό πρωτάθλημα δεν πρέπει να περάσει στο ντούκου. Αλλο πράγμα οι γενικές υποψίες και άλλο να μυρίζεις... καμμένο από φωτιά στην δική σου αυλή.

Ο ΕΣΑΚΕ λογικά θα έχει από χθες το βράδυ αρχίσει να κινείται και σήμερα, πάλι λογικά, θα μάθουμε ότι έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες και επίσημες ενέργειες για να αναγκάσει την ιστοσελίδα να καταθέσει τα στοιχεία που έχει. Αν δεν έχει, να την κυνηγήσει, αν έχει να κυνηγήσει τους εμπλεκόμενους, τον εταίρο του δηλαδή πρόεδρο που φέρεται να είπε στους παίκτες να κάνουν... κράτει για να πληρωθούν.

Είναι πολλοί αυτοί που άρχισαν να ταιριάζουν κομμάτια με βάση τα λόγια που έχουν δημοσιευτεί στο κείμενο. Και είναι όλοι που κατέληξαν στο ίδιο ματς. Εδώ  που τα λέμε, νιάου νιάου στα κεραμίδια κάνει, αν τα λόγια αυτά έχουν ειπωθεί ακριβώς έτσι από παίκτη. Και η δική του παρουσία που δεν ήταν από την αρχή της χρονιάς, και η ομάδα του που φυλλοροούσε και ο ίδιος με δυο - τρεις άλλους που έμειναν την ύστατη ώρα όταν πήραν ένα μηνιάτικο αναπάντεχα και οι διαφορές και όλα...

Ετσι κι αλλιώς αυτή η ομάδα, που ταιριάζει όπως είπαμε στην αφήγηση αν όλο το δημοσίευμα δεν είναι σκευωρία για να πλήξει το πρωτάθλημα, είχε συνδεθεί μέσα από φήμες με τον χώρο του στοιχήματος όταν βρέθηκαν κάποιοι υποψήφιοι... επενδυτές. Αλλο οι φήμες, όμως, στην Ελλάδα που ευδοκιμούν γενικώς και άλλο μια συγκεκριμένη καταγγελία, αν όντως είναι τέτοια.

Επειδή, λοιπόν, στην ντουλάπα του πρωταθλήματος δεν πρέπει να υπάρχουν σκελετοί, είναι άμεση και επιτακτική η ανάγκη να ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση. Είτε "κρεμώντας στα μανταλάκια" την ιστοσελίδα και ξεφτιλίζοντας τα γραφόμενα ως κοινή συκοφαντία, με όσα αυτό συνεπάγεται. Είτε κάνοντας το ίδιο για τους εμπλεκόμενους στην ιστορία. Διότι αν πάρει το θέμα τον σωστό δρόμο, θα είναι πολύ εύκολο να αναγκαστούν να βγάλουν ονόματα στην φόρα. 

Το μπάσκετ πρέπει να αποβάλλει τέτοια πρόσωπα από τον χώρο του, αν υπάρχουν και μακάρι όλα να είναι στημένα, φαντασιώσεις και να μην ισχύει τίποτα. Κι αν όντως πρόκειται για πρόεδρο, όπως καταγγέλει ο Αμερικανός, άρα και άνθρωπο που θα κινείται μέσα στον ΕΣΑΚΕ, αν δεν έχει και κανα πόστο δηλαδή, τότε η υποχρέωση γίνεται πιο άμεση και πιο μεγάλη.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ