28.5 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Σκαριόλο: «Θέλουμε το χάλκινο για το Ναβάρο»

Τη νίκη επί της Ρωσίας, στο «μικρό» τελικό του 40ό Ευρωμπάσκετ, θέλει ο Σέρτζιο Σκαριόλο για να χαρίσει το χάλκινο μετάλλιο στο Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Οι Ίβηρες θα παίξουν απέναντι στην «αρκούδα» στο «Σινάν Ερντέμ» (17/09, 17.00), στο «κύκνειο άσμα» του 37χρονου γκαρντ της Μπαρτσελόνα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός στάθηκε στο γεγονός, τονίζοντας πως θέλουν το μετάλλιο για να ολοκληρώσουν την παρουσία τους στην Κωνσταντινούπολη με ψηλά το κεφάλι, προσφέροντας στο Ναβάρο ακόμα ένα μετάλλιο.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είμαστε όλοι, κι εγώ προσωπικά, συναισθηματικά φορτισμένοι που θα αποχαιρετίσουμε έναν σπουδαίο παίκτη, συμπαίκτη και άνθρωπο, με τον οποίο ζήσαμε μεγάλες στιγμές. Θέλουμε να τελειώσουμε το Ευρωμπάσκετ με το κεφάλι ψηλά κι ελπίζω να δώσουμε στο Χουάν Κάρλος και τους φιλάθλους μας αυτή τη νίκη και το χάλκινο μετάλλιο. Η Ρωσία είναι καλή ομάδα, ο Σβεντ βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και ο Μοζγκόφ είναι σημαντική παρουσία κάτω από τα καλάθια. Θα πρέπει να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ