15.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Σκαραφίγκας : «Να μας γίνει μάθημα, ιδιαίτερα τα συναισθήματα μου»

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας επέστρεψε ως αντίπαλος στο κλειστό της Νεάπολης και απέναντι στον Ερμή Αγιάς, ως προπονητής του Διαγόρα Δρυοπιδέων, και είδε την ομάδα του να ηττάται στο φινάλε με τα δυο «φαρμακερά» τρίποντα του Τριανταφύλλου.

Στις δηλώσεις του ανέφερε πως πρέπει να γίνει μάθημα στους παίκτες του ότι τα παιχνίδια δεν τελειώνουν στα 40'', ενώ μίλησε για τα ιδιαίτερα συναισθήματα που είχε πριν και μετά το παιχνίδι :

«Να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα της Λάρισας για τη νίκη. Το μάτς είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας ούτως ή αλλιώς, έγινε ένα ντέρμπι καθ' όλη τη διάρκεια και θέλω να συγχαρώ την ομάδα μου που κατάφερε να αντιστρέψει το τελευταίο δεκάλεπτο. Όμως πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι τα παιχνίδια δεν τελειώνουν στα 40 δευτερόλεπτα και ενώ με τον Κόμματο κάναμε πολύ καλή δουλειά, ο Τριανταφύλλου ήταν αυτός μας πλήγωσε στο τέλος. Περισσότερο η ικανότητα και λιγότερο η τύχη ήταν με την αντίπαλη ομάδα και θα πρέπει να μας γίνει μάθημα ότι δεν πρέπει να σταματάμε τον αγώνα πριν σφυρίξει ο διαιτητής».

Ενώ, για την επιστροφή του στο κλειστό της Λάρισας ως αντίπαλος είπε: «Ιδιαίτερα τα συναισθήματα πριν και μετά το ματς αλλά κατά τη διάρκεια ήμουν συγκεντρωμένος στο παιχνίδι».

photo credit : eurokinissi.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ