19.4 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Σκαραφίγκας : «Με τιμή και χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του Διαγόρα»

Ντεμπούτο στον πάγκο του Διαγόρα Δρυοπιδέων θα πραγματοποιήσει αύριο (Σάββατο 19/1, 13:00) ο Γιώργος Σκαραφίγκας, έχοντας απέναντι τον Ιπποκράτη Κω, τον οποίο αντιμετώπισε μια εβδομάδα πριν ως προπονητής του Ερμή Αγιάς.

Στις πρώτες του δηλώσεις, τόνισε ότι με μεγάλη χαρά και τιμή αποδέχθηκε την πρόταση του Διαγόρα, ενώ αναφέρθηκε πως μοναδικός στόχος της ομάδας του είναι τα πλέι οφς :

«Με πολλή μεγάλη χαρά και τιμή δέχθηκα την πρόταση από το Διαγόρα, μια ομάδα που βρίσκεται στην Αθήνα και καλύπτει τις δικές μου προϋποθέσεις. Ο Διαγόρας είναι μια από τις καλύτερες ομάδες σε αυτό το επίπεδο και είναι προπονητικό στοίχημα, άσχετα εάν ο στόχος μας είναι τα πλέι-οφ, να αλλάξουμε πρόσωπο και να βοηθήσουμε τα παιδιά να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες».

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας: «Απ' έξω είναι πολύ εύκολο να κρίνουμε, σίγουρα η ομάδα θα μπορούσε να βρίσκεται υψηλότερα στη βαθμολογία διότι διαθέτει ένα από τα καλύτερα ρόστερ, ωστόσο θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να έχει τη πορεία που της αξίζει».

Για το προσεχή αγώνα με τον Ιπποκράτη Κω και τη δεύτερη φορά που συναντά την ομάδα εντός 7 ημερών, όντας πλέον στο τιμόνι του Διαγόρα: «Μια εξίσου πολλή καλή ομάδα που στοχεύει στα πλέι οφ. Ο Διαγόρας πρέπει να μπει αποφασισμένος για να πάρει τη νίκη. Είναι το πρώτο ματς από μια σειρά τριών αγώνων που θα κρίνει πολλά σε σχέση με τα πλέι οφ και είναι επιτακτική η νίκη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ