25.2 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Σκαραφίγκας : «Δείξαμε ψυχή και διάθεση» (vid)

Ο Ερμής Αγιάς πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της ιστορίας του, κερδίζοντας μετά τον Ιωνικό Νικαίας και τον Ηρακλή στο κλειστό της Νεάπολης, και φτάνοντας ένα βήμα από την πρώτη δυάδα της κορυφής.

Ωστόσο, ο Γιώργος Σκαραφίγκας στις δηλώσεις του θέλησε να μείνει προσγειωμένος, αναφέροντας ότι η ομάδα του δεν κοιτάζει πουθενά, και στοχεύει μόνο στο επόμενο παιχνίδι, με τον Απόλλωνα στην Πάτρα, στο ξεκίνημα του 2019 :

«Ήταν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, όμως είναι και τα περισσότερα παιχνίδια έδρας για μας, το οποίο και κρίθηκε στο τέλος. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Ηρακλή που αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα, αλλά μεγαλύτερα συγχαρητήρια στους παίκτες μου που κατάφεραν να κερδίσουν ένα ακόμη ματς, έστω και αν έπαιζαν στα τελευταία λεπτά χωρίς τον φυσικό ηγέτη αυτής της ομάδας, τον Νέστορα Κόμματο.

Είχαν όμως ψυχή, είχαν διάθεση και κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη. Εμείς πλέον θα ξεκουραστούμε για κάποιες ημέρες και μετά θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το επίσης δύσκολο παιχνίδι στην Πάτρα.

Θα ήθελα να ευχηθώ Χρόνια Πολλά σε όλο τον κόσμο, με υγεία. »

photo credit : billkara.blogspot.com



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ