21.8 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Σκέψεις και για Γιαννακόπουλο στο Κορωπί

Το Κορωπί αναμένεται άμεσα να ξεκινήσει το σχεδιασμό του για την νέα σεζόν, που θα το βρει εκ νέου στη Γ' Εθνική, με την ομάδα των Ανατολικών προαστίων να έχει αρκετούς προπονητές στη λίστα της και τον Γιώργο Γιαννακόπουλο να είναι ένας εξ αυτών.

Μια χρονιά, που έμοιαζε να κυλά δυσοίωνα για το Κορωπί, καθώς υπήρχε προβληματισμός, με αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Νίκου Χατζηπανηγύρη, ολοκληρώθηκε θετικά, με καλές εμφανίσεις επί Μιχάλη Κακιούζη και, τελικά, την κατάκτηση της 6ης θέσης με ρεκόρ 14-12, άρα και της παραμονής με άνεση. Στην ομάδα των Ανατολικών προαστίων σκέφτονται το επόμενο «βήμα», έχοντας καταφέρει να σταθεροποιηθούν μετά την πτώση από τη Β' Εθνική και τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει γνωστό το όνομα του προπονητή, που θα την καθοδηγήσει.

Ένας από αυτούς, που βρίσκονται στη λίστα, είναι και ο Γιώργος Γιαννακόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός κατάφερε να επαναφέρει τον Αργοναύτη Τριγλίας Ραφήνας στις εθνικές κατηγορίες, κερδίζοντας την 4η θέση στο 2ο όμιλο της φετινής Γ' Εθνικής (ίδιο με το Κορωπί) με ρεκόρ 19-7, επικρατώντας μάλιστα της Αχαγιάς στον αγώνα κατάταξης και περιμένοντας μήπως έρθει... η σειρά του ως τρίτος επιλαχών για τη Β' Εθνική. Οι ικανότητες του ταλαντούχου κόουτς έχουν εντυπωσιάσει και στο Κορωπί σκέφτονται την περίπτωσή του σοβαρά, χωρίς να αποκλείεται να προσεγγιστεί στο επόμενο διάστημα και να γίνει ο άνθρωπος, που οδηγήσει το σύλλογο σε μια νέα, ακόμη πιο αισιόδοξη εποχή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ