24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σκέψεις επιστροφής στο Ισραήλ, παρελθόν ο Ρέινολντς

Το ισραηλινό ήταν από τα τελευταία εθνικά πρωταθλήματα στην Ευρώπη που αποφάσισε την αναστολή του εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και δεν αποκλείεται να είναι από τα πρώτα που θα επιστρέψουν στη δράση.

Το Υπουργείο Υγείας της χώρας φέρεται να είναι έτοιμο να ανάψει το «πράσινο φως» ώστε η Winner League να ξεκινήσει ξανά, παρότι η υγειονομική κρίση από τη ραγδαία εξάπλωση του COVID-19 παγκοσμίως δεν έχει ξεπεραστεί ακόμα. Μετά το ισπανικό και το γερμανικό πρωτάθλημα και οι Ισραηλινοί σκέφτονται πλέον σοβαρά πώς θα καταστεί δυνατή η επάνοδος στα παρκέ, αν και τον τελευταίο λόγο θα έχουν οι ομάδες και οι παίκτες.

Θυμίζουμε πως στο Ισραήλ εργάζονται και τρεις Έλληνες προπονητές, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο οποίος έχει ως παίκτη τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο Στέφανος Δέδας στη Χάποελ Χολόν και ο Γιάννης Καστρίτης στη Χάποελ Τελ Αβίβ.

Σύμφωνα με τα ισραηλινά ΜΜΕ, οι πρώτες σκέψεις για τη συνέχιση και την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου είναι εντός του καλοκαιριού και, φυσικά, κεκλεισμένων των θυρών, με την παρουσία δύο ξένων ανά ομάδα, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν ήδη αναχωρήσει για την πατρίδα τους και παραμένει άγνωστο κατά πόσο θα είναι σε θέση να επιστρέψουν.

Η «ομάδα του λαού», μάλιστα, ανακοίνωσε την Πέμπτη (07/05) την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Τζέιλεν Ρέινολντς, ο οποίος είχε αποκτηθεί για να καλύψει το κενό του τραυματία Ταρίκ Μπλακ. Το συμβόλαιο του 27χρονου σέντερ ολοκληρώθηκε και δεν ανανεώθηκε από τους διοικούντες, με τον Αμερικανό -που βρίσκεται ήδη στις ΗΠΑ- να αναζητεί πλέον τον επόμενο «σταθμό» στην καριέρα του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ