14.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σκέψεις για All Star Game τον Μάρτιο

Μπορεί πριν λίγους μήνες να ανακοινώθηκε κι επίσημα από τα χείλη του Άνταμ Σίλβερ ότι την φετινή σεζόν δεν θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του ΝΒΑ All Star Game λόγω του κορονοϊού, φαίνεται όμως πως υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για την διεξαγωγή του τον Μάρτιο.

Πριν «σκάσει» στον πλανήτη το γνωστό πρόβλημα που λέγεται κορονοϊός, στο ΝΒΑ είχε αποφασιστεί να διεξαχθεί το Αll Star Game της φετινής σεζόν στην Ιντιανάπολις τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Όπως ήταν λογικό η προσπάθεια να αποφευχθεί μία πιθανή διασπορά του ιού προέτρεψε τους διοργανωτές στην ακύρωσή του.

Όμως σύμφωνα με δημοσίευμα του ΕSPN η διοργανώτρια αρχή σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μην αφήσει παραπονεμένο τον κόσμο και να μην του στερήσει φέτος το Αll Star Game. Οι σκέψεις του Άνταμ Σίλβερ στρέφονται προς την πόλη της Ατλάντα για την διεξαγωγή του All Star Game στις 7 Μαρτίου, καθώς για την περίοδο 5-10 του ίδιου μηνός έχει αποφασιστεί διακοπή του πρωταθλήματος ώστε να υπάρξει ξεκούραση για τους παίκτες. Στη συγκεκριμένη πόλη έχει την βάση της η "Turner Sports" όπου έχει τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων και δεν θα χρειαστούν περιττές μετακινήσεις.

Φυσικά εάν γίνει πράξη η σκέψη αυτή θα αφορά μόνο το All Star Game και καμία άλλη δραστηριότητα ενώ φυσικά δεν θα υπάρχει κόσμος στις κερκίδες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ