15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Σκέψεις για Γιαννακόπουλο στον Ίκαρο

Ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης επιχειρεί την ανασύνταξή του εν όψει της επόμενης Γ' Εθνικής και ο Θοδωρής Γιαννακόπουλος φαντάζει μία πιθανή επιλογή για τον επόμενο προπονητή του.

Ο υποβιβασμός δεν είναι μία εύκολη υπόθεση, αν και στον Ίκαρο Νέας Σμύρνης έχουν ξαναδείξει, ότι γνωρίζουν το πώς να αντιδρούν. Αυτό είχε συμβεί, άλλωστε, όταν στο τέλος της σεζόν 2015-2016 η ομάδα υποβιβαζόταν από τη Β' Εθνική, για να κάνει μία «ξέφρενη» πορεία την επόμενη χρονιά και να επανέλθει στην τρίτη τη τάξει κατηγορία.

Η γενναία προσπάθεια που έγινε φέτος, όμως, δεν ήταν αρκετή για τον Ίκαρο, ο οποίος οφείλει να ψάξει εκ νέου τον τρόπο, ώστε να γίνει ανταγωνιστικός, παίζοντας αυτή την φορά στο 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Η διοίκηση του συλλόγου οφείλει πρώτα να βρει τον προπονητή, που θα αντικαταστήσει τον Φώτη Καρακώστα, με τον Θοδωρή Γιαννακόπουλο να μοιάζει αυτή τη στιγμή, να είναι η επιλογή που προκρίνεται.

Ο ταλαντούχος τεχνικός είχε κοουτσάρει ως... αντίπαλος του Ίκαρου τη σεζόν 2016-2017, όντας τότε στον πάγκο της Kalamata BC, με την οποία είχε κατακτήσει προηγουμένως το πρωτάθλημα της Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Στην ομάδα της Νέας Σμύρνης δείχνουν να εκτιμούν τις ικανότητές του, παρότι τότε οι «μελανόλευκοι» των ουκ ολίγων προβλημάτων δεν τα είχαν καταφέρει, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει τελικά την νέα ευκαιρία του στις εθνικές κατηγορίες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ