20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σκέφτεται του τίτλους τέλους ο Μπόγκουτ

O Άντριου Μπόγκουτ, ο θηριώδης Αυστραλός σέντερ, που υπήρξε πρώτη επιλογή στο draft του 2005 και  κατέκτησε το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς το 2015, βαδίζει προς το 36ο έτος της ζωής του και βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης από το τέλος της περασμένης σεζόν. 

Σε συνέντευξη που έδωσε σε μέσο της πατρίδας, ομολόγησε πως είχε σκοπό να αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά του Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020, ωστόσο η μετάθεση τους έναν χρόνο αργότερα τον έβαλαν σε σκέψεις, καθώς δεν είναι σίγουρος ότι έχει τις αντοχές και την πειθαρχεία για άλλους 12 μήνες μπάσκετ. 

Αναλυτικά τα λεγόμενά του:"Δεν έχω παίξει καθόλου μπάσκετ από τότε που ολοκληρώθηκε η σεζόν και νιώθω ωραία που όταν ξυπνάω δεν αισθάνομαι σαν να πατάω σε γυαλιά. Μιλάμε για την καριέρα μου βέβαια που πετάγεται σε ένα πλυντήριο, αλλά πρέπει να πάρω μία απόφαση, η οποία μάλλον θα έρθει στα μέσα Μαΐου".

Μια ακόμη Ολυμπιάδα αποτελεί μεγάλο δέλεαρ αλλά τα σημάδια του χρόνου δεν λογαριάζουν κανέναν: "Για χρόνια είμαστε κοντά σε ένα μετάλλιο και πιθανότατα στα χαρτιά θα θεωρηθούμε η καλύτερη γενιά στην  ιστορία της χώρας. Εγωιστικά παίρνοντάς το, θέλω να το κάνω, αλλά θα αποφασίσει το σώμα μου. Μπορώ να σηκωθώ για να παίξω μπάσκετ οποιαδήποτε μέρα, αλλά είναι δύσκολο να  να προπονούμαι και να κάνω βάρη 5 με 6 φορές την εβδομάδα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ