17 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Σκέφτεται… δίδυμο Γκρινιάρη-Πανταζή ο Άρης

Τις κινήσεις που θα τον καταστήσουν ανταγωνιστικό στην επόμενη Γ' Εθνική ψάχνει ο Άρης Θήβας, ο οποίος μοιάζει να έχει βάλει στο «στόχαστρό» του, τον Γιάννη Γκρινιάρη και τον Αλέξη Πανταζή.

Ο Άρης Θήβας κατάφερε να κερδίσει το πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΣΕ και να βρεθεί στη Γ' Εθνική, εκεί όπου ελπίζει να ακολουθήσει το παράδειγμα του Ερμή Σχηματαρίου και να καθιερωθεί, παρουσιάζοντας μία αξιοπρόσεκτη εικόνα στο παρκέ. Για το λόγο αυτό, ίσως και να θέλει το... «καυτό» δίδυμο του Ερμή, με τον Γιάννη Γκρινιάρη και τον Αλέξη Πανταζή να βρίσκονται ψηλά στη λίστα.

Οι εν λόγω δύο παίκτες, με το αστείρευτο ταλέντο τους ιδιαίτερα στην εκτέλεση, είχαν ηγηθεί της προσπάθειας του Ερμή, ώστε να φτάσει έως την πέμπτη θέση στην περασμένη Γ' Εθνική, στο 2ο όμιλο. Η προσθήκη αμφοτέρων, που αποτελούν έντονη επιθυμία του νέου προπονητή της ομάδας, Βαγγέλη Ματσαγγούρα, θα ανέβαζε επίπεδο τον Άρη, αν και προς το παρόν εξελίξεις σοβαρές στο ζήτημά τους δεν υπάρχουν. Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, πως αποκλείεται να υπάρξουν σύντομα, καθώς πρόκειται για δύο παίκτες εγνωσμένοι αξίας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ