26 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Σιώπης: «Χρειάζεται και τύχη»

Ήθελε τη νίκη για να την αφιερώσει στο Νίκο Αζίζη, αλλά δεν τα κατάφερε στο κλειστό της Ομόνοιας, κόντρα στους Ίκαρους Σερρών, η Γέφυρα.

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το κυριακάτικο (12/11) ματς της 6ης αγωνιστικής του Βόρειου Ομίλου της Β’ Εθνικής, με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν την τύχη με το μέρος τους, όπως τόνισε και ο Αργύρης Σιώπης στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Ξέραμε από την αρχή ότι ήταν δύσκολο παιχνίδι, μέσα σε μια πολύ δυνατή έδρα. Προσπαθήσαμε και καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό να κόψουμε κάποια plays των αντιπάλων. Από εκεί και πέρα, το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, όπου η ομάδα των Σερρών έχει δείξει φέτος πως στο τέλος έχουν αυτό το… κάτι και παίρνουν τα παιχνίδια. Ίσως είναι ικανότητα με μια δόση τύχης, γιατί χρειάζεται και αυτή, ώστε να έρθει το αποτέλεσμα και η νίκη».

Όσον αφορά στη συνέχεια, στο φετινό πρωτάθλημα, δεν το βάζουν κάτω: «Εμείς θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, κάθε ήττα θα μας πεισμώνει, είμαστε μια ομάδα και παρασυρόμαστε και από το πάθος καμιά φορά. Ελπίζω κι εύχομαι να μας βγει σε καλό στο τέλος». Κλείνοντας, παραδέχθηκε: «Θέλαμε τη νίκη (εάν είχε επιτευχθεί) να την αφιερώναμε στον άτυχο Νίκο Αζίζη που χτύπησε την προηγούμενη εβδομάδα. Είμαστε όλοι δίπλα του και ενωμένοι και συμπαγείς θα συνεχίσουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ