20 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Σινιάλο» από την ΓΓΑ περιμένει ο Ολυμπιακός

Μετά τα απανωτά κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν στην ομάδα του Ολυμπιακού, η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» απευθύνθηκε  στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, προκειμένου να λάβει διαβεβαίωση για το εάν η πολιτεία επιτρέπει την αναχώρηση τους εν όψει των υποχρεώσεων τους στην «διαβολοβδομάδα» της Euroleague, κάτω υπό αυτές τις συνθήκες.

Ο Ολυμπιακός είναι προγραμαματισμένο να αναχωρήσει αύριο με πτήση τσάρτσερ για τη Βαρκελώνη και τον αγώνα της Τετάρτης με τη Μπαρτσελόνα και από εκεί για τη Λυών και αυτόν της Παρασκευής με τη Βιλερμπάν. Από πλευράς διοργανωτών δεν τίθεται θέμα αναβολής των αγώνων, αφού ο Ολυμπιακός έχει δηλωμένους στο ευρωπαϊκό του ρόστερ πολλούς περισσότερους παίκτες από μια 12άδα και έτσι τους 8 που απαιτεί το πρωτόκολλο για να γίνει το ματς τους έχει δεδομένα.

Το θέμα, όμως, είναι πιο σύνθετο, αφού λογικά πρέπει η Πολιτεία να κρίνει αν επιτρέπεται να ταξιδέψουν τα μέλη μιας ομάδας που ήταν σε καθημερινή επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα. Γι' αυτό και τέθηκε το ερώτημα επίσημα στον Κρατικό φορέα και τις επόμενες ώρες αναμένεται η τελική απόφαση ώστε να ξέρουν και αν θα πραγματοποιηθεί το αυριανό ταξίδι. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ