20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Σιμόν: «Η Εφές θα αποφασίσει για την παραμονή μου»

Ο Κρούνοσλαβ Σιμόν ξεκαθάρισε ότι η Αναντόλου Εφές έχει τον πρώτο λόγο και πρόκειται να αποφασίσει για το μέλλον οτυ μέχρι τα τέλη Ιουνίου ενώ σχολίασε την οριστική διακοπή της Εuroleague.

O Kροάτης φόργουορντ την φετινή σεζόν αποτέλεσε το κρυφό χαρτί του Εργκίν Αταμάν και ξεχώρισε σε αρκετά ματς αν και προερχόταν από τον πάγκο. Όμως το καλοκαίρι έχει την ευκαιρία να αναζητήσει νέο σταθμό στην καριέρα του εάν οι Τούρκοι δεν ενεργοποιήσουν το συμβόλαιο του για ακόμη έναν χρόνο μέχρι τις 30 Ιουνίου.

«Η ομάδα έχει το δικαίωμα να ανανεώσει αυτόματά το συμβόλαιό μου για ακόμη ένα χρόνο, αλλά πρέπει να το κάνει μέχρι τις 30 Ιουνίου. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αυτή την στιγμή τι θα γίνει. Είναι δύσκολο πάντως να περιμένεις ότι η αξία των παικτών θα είναι ίδια σε σχέση με πριν, δεδομένου ότι οι σύλλογοι υπέστησαν μεγάλη οικονομική ζημία και ήδη κάποιοι έχουν ανακοινώσει μειώσεις για την επόμενη σεζόν».

Στη συνέχεια σχολίασε το πρόωρο φινάλε της Εuroleague: «Ως σύλλογος απογοητευτήκαμε, γιατί ήμασταν πρώτοι στην κατάταξη. Αν δεν εμφανιζόταν η πανδημία, θα ήμασταν σίγουρα ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά μετά απ' όλα όσα έγιναν, τέθηκε ένα ερώτημα αναφορικά με το πόσο δίκαια θα ήταν τα πράγματα αν συνεχιζόταν η σεζόν. Γιατί σε περίπτωση που τα πλέι οφ ήταν νοκ - άουτ, τότε δεν θα υπήρχε ούτε το πλεονέκτημα έδρας, ούτε κάμια προβάδισμα για τις ομάδες που ήταν ψηλά στην κατάταξη. Θα ήμασταν όλες οι ομάδες στο ίδιο σημείο ουσιαστικά. Υπάρχουν πολλές παράμετροι που κατέστησαν πιο εύκολη μια τέτοια απόφαση. Απλά σκεφτείτε πόσες χώρες εμπλέκονται στη διοργάνωση και πόσο διαφορετικές είναι οι περιστάσεις σε κάθε μία».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ