21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Σιμόνοβιτς: «Ο Τόμιτς ακύρωσε τη μεταγραφή μου στον Ερυθρό»

Ο Μάρκο Σιμόνοβιτς βρέθηκε μια ανάσα το περασμένο καλοκαίρι στο να επιστρέψει για τρίτη φορά στον Ερυθρό Αστέρα αλλά ο Μίλαν Τόμιτς δεν... άναψε ποτέ το πράσινο φως με αποτέλεσμα να χαλάσει η μεταγραφή του.

Ο Σέρβος φόργουορντ έχει συνδυάσει το όνομά του με πολλές επιτυχίες των «ερυθρόλευκων» ενώ είναι γνωστό ότι αποτελεί φίλος της ομάδας αλλά αυτά δεν στάθηκαν αρκετά για να του δώσουν μία θέση στο ρόστερ του Ερυθρού.

Όπως εξήγησε ο ίδιος είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με την σέρβικη ομάδα το προηγούμενο καλοκαίρι αλλά ο Μίλαν Τόμιτς που βρισκόταν στο τιμόνι της ομάδας δεν είδε με καλό μάτι την επιστροφή του όπου τον οδήγησε εν τέλει στην Ολίμπια Λιουμπλιάνα και αργότερα στη Μάλαγα.

«Συμφωνήσαμε πολύ γρήγορα με τον κ. Νεμπόισα Τσόβιτς σε όλα. Είχαμε συζητήσει για πολυετές συμβόλαιο προκειμένου να κλείσω την καριέρα μου στον Ερυθρό Αστέρα. Στο τέλος όμως αυτό δεν έγινε, γιατί επενέβη ο Μίλαν Τόμιτς. Ήταν αντίθετος στην επιστροφή μου και γι αυτό το θέμα "κόλλησε" εκεί. Είμαστε επαγγελματίες, οπότε όλα παίζουν τον ρόλο τους. Κάποιοι προπονητές σε θέλουν, κάποιοι άλλοι όχι.

Πρέπει να το αποδεχθείς. Λυπάμαι που δεν γύρισα στην ομάδα, όλοι ξέρουν πόσο την αγαπάω και ότι πάντα έδινα το 100% των δυνάμεών μου. Είμαι οπαδός του Ερυθρού Αστέρα, αυτό είναι δεδομένο. Ίσως στο μέλλον να εμφανιστεί πάλι η ευκαιρία να ξαναπαίξω για τον Ερυθρό Αστέρα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ