22.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Σιμόνοβιτς: «Καμία έκπληξη στην έδρα μας»

Σίγουρος πως η Σερβία θα κρατήσει αλώβητη την έδρα της εμφανίστηκε ο Μάρκο Σιμόνοβιτς, μιλώντας στην ιστοσελίδα της FIBA.

Ο 31χρονος φόργουορντ πιστεύει πως θα υπάρξουν κι άλλες εκπλήξεις στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 χωρίς να όμως να περιλαμβάνουν τους «πλάβι» που ξεκίνησαν με το 85-64 επί της Αυστρίας.

«Είμαι σίγουρος πως θα υπάρξουν εκπλήξεις, αλλά όχι εδώ στο σπίτι μας. Είναι μεγάλη τιμή για όλους μας να παίζουμε για τη χώρα μας και παρά τις διακυμάνσεις στο παιχνίδι μας, πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση και έχουμε αυτοπεποίθηση για το ματς της Δευτέρας με την Γεωργία.

Περιμένουμε σκληρό παιχνίδι κόντρα στους Γεωργιανούς, αλλά όπως και ενάντια στην Αυστρία, θα κριθεί από τον δικό μας ρυθμό».

Για την επιστροφή του στην Εθνική σχολίασε: «Ανυπομονούσα να φορέσω και πάλι την φανέλα της Σερβίας, έχοντας χάσει το Ευρωμπάσκετ. Όλοι στην ομάδα θέλουν να δείξουν την αξία τους. Αν και είχαμε μερικές μέρες για να προετοιμαστούμε, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έθεσε τα συνηθισμένα του υψηλά στάνταρ από την πρώτη προπόνηση».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ