23.7 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Σιδηροηλίας: «Αυτό που μετράει είναι να παλεύεις»

Έμεινε στο παρκέ για κάτι περισσότερο από 25 λεπτά και συνέβαλλε στην επικράτηση της Εθνικής Νέων Ανδρών επί της Ρωσίας. Ο Γιάννης Σιδηροηλίας δεν βιάζεται να βγάλει συμπεράσματα για τις δυνατότητες αυτής της ομάδας αλλά κρατάει ένα στοιχείο που έχει προλάβει να δείξει.

 


Ο φόργουορντ του Άρη είπε μετά το παιχνίδι με τους Ρώσους και το 2/2 της Εθνικής: «Τα κορμιά ήταν τελείως διαφορετικά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Η δύναμη των αντιπάλων ήταν τελείως διαφορετική, πηδούσαν σε κάθε φάση στα ριμπάουντ, ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και στο τέλος καταφέραμε να νικήσουμε σχετικά εύκολα».

 

 

Τα περισσότερα από τα παιδιά αυτής της Εθνικής προέρχονται από μία δύσκολη σεζόν με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής: «Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό το να αποκτάς εμπειρίες παίζοντας είτε στην Α1 είτε σε οποιαδήποτε κατηγορία. Δυστυχώς κάποια παιδιά δεν έπαιξαν καθόλου λόγω του COVID19, τα παιδιά που ήταν στην Α1 έπαιξαν ελάχιστα άλλοι καθόλου, αλλά παρόλα αυτά στο τέλος της ημέρας αυτό που μετράει είναι να παλεύεις και ο καλύτερος κερδίζει».

 


Ο Σιδηροηλίας σχολίασε τη γενικότερη δυναμική αυτής της ομάδας, λέγοντας: «Δεν μπορώ να μιλήσω ιδιαίτερα ακόμη για το χαρακτήρα που έχει αυτή η ομάδα. Αυτό που μπορώ να πω είναι από αυτά τα δύο παιχνίδια που έχουμε παίξει, δείχνει πως έχει κάποια πολύ καλά στοιχεία η ομάδα και δείχνει πως είτε είναι στους σαράντα, είτε στον πόντο, όλα τα παιδιά παλεύουν το ίδιο και μάχονται σε κάθε φάση πάντα για τη νίκη. Με τα περισσότερα παιδιά είμαστε από τις μικρότερες εθνικές ομάδες μαζί, έχουμε και νέα παιδιά τα οποία έχουμε αγκαλιάσει. Είμαστε σαν οικογένεια, το κλίμα είναι πολύ καλό και πιστεύω πως αυτό βγαίνει και στο παρκέ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ