17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σιγκούνας και Ματαλών για Κόροιβο

Στην Αμαλιάδα έχουν αφήσει πίσω την υπόθεση της wild card και της Basket League, και εργάζονται προς την κατεύθυνση ενίσχυσης της ομάδας τους, έχοντας ως στόχο να πρωταγωνιστήσουν στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.

Έτσι, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Κώστα Παπαδόπουλο, στον Κόροιβο έχουν βάλει στο στόχαστρο τους, τους Αλέξανδρο Σιγκούνα και Μάριο Ματαλών, θέλοντας να βάλουν τις βάσεις για δημιουργία ενός ισχυρού ρόστερ. Ο 31χρονος πάουερ φόργουορντ, Αλέξανδρος Σιγκούνας αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Basket League με το Ρέθυμνο, έχοντας 4,3 πόντους και 2,7 ριμπάουντ, ενώ διαθέτει τεράστια εμπειρία, έχοντας συμμετοχή σε Περιστέρι (Α2), Κύμη (Basket League), Απόλλων Πατρών (Basket League), ενώ την σεζόν 2013-2014 πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του, έχοντας 18,4 πόντους, 8,7 ριμπάουντ, 1,8 κλεψίματα με τον Ερμή Λαγκαδά.

Ο δε Μάριος Ματαλών φαίνεται ότι θα αγωνιστεί στην Πελοπόννησο, αλλά όχι στον Απόλλωνα Πατρών, αλλά στο κλειστό της Ήλιδας. Ο 30χρονος γκαρντ διαθέτει όλα τα στοιχεία που θέλει ο Κόροιβος, ώστε να ηγηθεί στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας της Ηλείας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ