19.2 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Σιγή ιχθύος για Μπάρλοου

Ούτε διαψεύδει, αλλά ούτε επιβεβαιώνει η ΚΑΕ ΑΕΚ τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας με τον Κέλσι Μπάρλοου των Τρικάλων. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αρνήθηκε να σχολιάσει το παραμικρό στη συνέντευξη Τύπου, ενώ αμέσως μετά ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ, Γιώργος Νικολάου, διάβασε μια γραπτή δήλωση, στην οποία ανέφερε απλώς ότι είναι νωρίς ακόμα για να ασχολούμαστε με μεταγραφές. Χωρίς πάντως να διαψεύδει την είδηση.

Από εκεί και πέρα ο Σωτήρης Μανωλόπουλος απέδωσε τις μέτριες εμφανίσεις που κάνει η ΑΕΚ τελευταία στο ότι αλλάζει αρκετά πράγματα στην ομάδα αυτό τον καιρό και υπάρχουν παρενέργειες στην απόδοσή της:

"Συγχαρητήρια στον Κολοσσό. Έκανε πολύ καλή εμφάνσιη", είπε αρχικά και πρόσθεσε. "Εμείς αρχίσαμε άσχημα, ειδικά στην άμυνα και στην επίθεση κάναμε αρκετά λάθη και τακτικής. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε αμυντικά, μας στοίχισε η τεχνική ποινή και το πέμπτο φάουλ Ελονού, γιατί ήταν καλός και άμυνα και επίθεση. Στη συνέχεια κάναμε φτηνά λάθη στην επίθεση και ο Κολοσσός διεκδίκησε τη νίκη ως το τέλος. Έχουμε πάρει ένα ρίσκο να αλλάξουμε πολλά πράγματα, που ίσως μας πάρει χρόνο, πάντα χρειάζεσαι και χρόνο όταν αλλάζεις, αλλά έτσι θα πορευτούμε καλύτερα. Στην προπόνηση έχουμε καλή εικόνα, δεν έχω παράπονο. Καταλαβαίνω ότι τελειώνει η χρονιά, οι παίκτες είναι κουρασμένοι. Πρέπει όμως να το ελέγξουμε. Να βρούμε κίνητρο όλοι".

Photocredits: Eurokinissi 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ