23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Σιαμέτης: «Να μείνουμε ζωντανοί για τα μπαράζ ανόδου» (vid)

Ακόμα ένα βήμα προς το στόχο του απόλυτου ρεκόρ νικών μέχρι το τέλος θέλει να κάνει o ΠΑΣ Γιάννινα στον εκτός έδρας αγώνα του με την Ολύμπια Λάρισας.

Οι Ηπειρώτισσες δοκιμάζονται την Κυριακή (31/03, 14.00) στο κλειστό της Νεάπολης, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Βόρειου Ομίλου της Α2 Γυναικών, με τη Στέλλα Ξανθοπούλου να αναφέρει σχετικά: «Απομένουν τέσσερα σημαντικά ματς για να ολοκληρωθεί η χρονιά. Είμαστε έτοιμες να κατακτήσουμε το ροζ φύλλο και αυτήν την Κυριακή (31/03), με το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση. Για ακόμα μία Κυριακή θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε την εκτός έδρας νίκη».

Ο κόουτς Γιώργος Σιαμέτης, από την πλευρά του, επεσήμανε: «Πριν αναφερθώ σε οτιδήποτε αθλητικό, θα ήθελα να ευχηθώ από την καρδιά μου τόσο εγώ όσο και όλα τα μέλη της ομάδας στην Ασημίνα Κουτσουνούρη, μια παίκτρια που κοσμεί τα γήπεδα του ελληνικού μπάσκετ, για το παιδάκι μου έφερε στον κόσμο, να είναι υγιές και να το δει όπως επιθυμεί, στο μέλλον. Όλοι καταλάβαμε, στο ματς με την Πυλαία, ότι πολύ πιο δύσκολο είναι να διαχειριστείς μια πολύ μεγάλη νίκη παρά μια κακή ήττα. Δεν ξέρω εάν μας έκανε τόσο κακό η διακοπή, αλλά χάσαμε λίγο το μυαλό μας και προσπαθήσαμε με σκληρές προπονήσεις να συνέλθουμε, να βρούμε πάλι τα πατήματά μας. Η ομάδα είχε βρει το ρυθμό της και δυστυχώς αυτή η διακοπή μάς έφερε πίσω. Την Κυριακή (31/03) παίζουμε με μια ομάδα η οποία, άσχετα με το ρεκόρ της, έχει ένα αρκετά καλό κόουτς και παίκτριες-προσωπικότητες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε έναν αγώνα, όπως είναι η Σουλιώτη, η Βενέτη, αλλά και η Κουτσουνούρη που έχει επιστρέψει εδώ και δύο-τρία ματς και θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε».

Συνεχίζοντας, συμπλήρωσε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα: «Θεωρώ ότι όσο και να έχουμε έρθει πίσω σε μυαλό, οι παίκτριες δεν στερούνται μεγάλης θέλησης να φθάσουμε σε μια νίκη που θα μας κρατήσει ζωντανούς, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας, να φθάσουμε στη δεύτερη θέση και στα μπαράζ ανόδου. Από τα πιο σημαντικά που έχουμε να διαχειριστούμε είναι το rotation. Η απώλεια της Πάφη που τραυματίστηκε, μιας παίκτριας που είχε μπει πολύ στα σχέδιά μας στο γήπεδο, μας στερεί μια ακόμα λύση. Όλη την εβδομάδα, όμως, δουλεύουμε στα δυνατά σημεία της Λάρισας και οι υπόλοιπες παίκτριες είναι έτοιμες να αντεπεξέλθουν με τον καλύτερο τρόπο σε αυτά που έχουμε δουλέψει μέσα στην εβδομάδα. Από το τέλος της προηγούμενης βδομάδας και την τεράστια επιτυχία με την Πυλαία, προσπαθώ να εφιστώ στα παιδιά, που τα περισσότερα είναι μικρά σε ηλικία, ότι τα παιχνίδια αυτά, όση θέληση και καρδιά να υπάρχει, τα κερδίζει η συγκέντρωση και το μυαλό. Είναι δύο πολύ σημαντικά στοιχεία, για να μπορέσεις να φτάσεις στο "τέσσερα στα τέσσερα". Τα κερδίζεις πρώτα με το μυαλό, να ακολουθήσεις πιστά ό,τι έχεις δουλέψει όλη την εβδομάδα και τα υπόλοιπα έρχονται δεύτερα».

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής (31/03) το ταξίδι της για τη Λάρισα και θα τη συνοδεύσουν ο πρόεδρος Γιώργος Μάστακας, ο γενικός αρχηγός Τόλης Μιχαήλ, ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Ζήκος και όλο το προπονητικό επιτελείο των «κυανόλευκων».

https://www.facebook.com/PASGIANNINAWBC/videos/383092415614798/?__xts__%5B0%5D=68.ARCYL_P6dbXUHcj75jjpbWJhztOVz5VKnpnua_1aLZSOIinlDMpuXezNAImOUiZmI2glowzMo5fy501vUoKXUSmQ5K87tjo0vUPc80ZJgTf0AFa-UQdLA_THWp6OFgzerlfy0D-3tmIV0Y9oslm1KwbR3cfa7ZXrZymIQA94DTX2fPcYEk29nULhwty1ONONbbfd0qZKETqHXi6tGfY76PV7CHq3avbF1TyDZMbzQeA7jR2_W0euGNVO6KWoEXx3TEFfWMFKEZcTVaB5cGiAaDgvmhIIobOhl06v643yDyA_hf4bnTt1_J7l06sFG-gU2NBS-HvgoTsOFlnllWV7tGUjRIy2vcCrG0YLhg&__tn__=-R



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ