21.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Σημαντικό βήμα παραμονής η Ορτέζ

Την αποψινή ημέρα στο γαλλικό πρωτάθλημα οι φιλοξενούμενοι είχαν την τιμητική τους πανηγυρίζοντας σπουδαίες νίκες. Στρασβούργο, Ορτέζ και Μπουργκ χαμογέλασαν στο τέλος απέναντι στις Ορλεάν, Ροάν και Σαλόν αντίστοιχα.

Στο πρώτο ματς το Στρασβούργο έσπασε την έδρα της Ορλεάν νικώντας με 86-77 και έφτασε το ρεκόρ 7-5. Παρότι βρέθηκε πίσω στο ημίχρονο (51-49) κατάφερε να μαζέψει την άμυνά της και να ολοκληρώσει την αποστολή της. Ο Τόμας Σκραμπ με 19 πόντους και ο Ντάμιεν Ίνγκλις με 13 πόντους ξεχώρισαν από την πλευρά των νικητών ενώ οι 18 πόντοι του Μπράντον Τζέφερσον δεν ήταν αρκετοί για τους γηπεδούχους.

Δείτε τη στατιστική του αγώνα ΕΔΩ

Σε ένα ματς με ιδιαίτερo επιθετικό τέμπο η Ορτέζ δραπέτευσε από την έδρα της Ροάν με 100-97 κάνοντας σημαντικό βήμα για την παραμονή (4-8) αφήνοντας πίσω της τους γηπεδούχους (3-8). Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Τζάστιν Ντέντμον με 28 πόντους ενώ από τη Ροάν ξεχώριε ο Μαρκίς Ριντ με 22 πόντους.

Δείτε τη στατιστική του αγώνα ΕΔΩ

Η Μπουργκ έκανε επίδειξη δύναμης και χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Σαλόν με 79-64 και πλησίασε τις πρώτες θέσεις με ρεκόρ 8-3). Από την άλλη η Σαλόν βυθίστηκε ακόμη περισσότερο (3-9) με τον Τζάστιν Ρόμπινσον να είναι απογοητευτικά μόνος του με 18 πόντους. Από τους νικητές ξεχώρισε ο Ζάχερι Πίκοκ με 23 πόντους και 3/4 τρίποντα.

Δείτε τη στατιστική του αγώνα ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ