31.9 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Σημαντική χορηγία για τον Έσπερο Καλλιθέας (pic)

Ο Έσπερος Καλλιθέας πέρασε ένα δύσκολο καλοκαίρι, αλλά αρχίζει να βρίσκει το δρόμο του, και έτσι ανακοίνωσε μια σημαντική χορηγική συμφωνία.

Αναλυτικά :

«ΝΕΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ - ΚΟΥΡΤΗΣ Α. Ε.
Σύγχρονα Συστήματα Δόμησης
Η διοίκηση του Έσπερου Καλλιθέας θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία ΚΟΥΡΤΗΣ Α. Ε. Σύγχρονα Συστήματα Δόμησης για την στήριξη της στο νέο μας εγχείρημα για τη νέα σεζόν στη Β’ Εθνική Κατηγορία Μπάσκετ.
Σε μία περίοδο δυσμενούς οικονομικής κατάστασης, η εταιρεία ΚΟΥΡΤΗΣ Α. Ε. Σύγχρονα Συστήματα Δόμησης, αποφάσισε να στηρίξει το χώρο του μπάσκετ και δη στον Έσπερο Καλλιθέας , βοηθώντας ώστε τα όνειρα και οι στόχοι μας για τη φετινή σεζόν να γίνουν πραγματικότητα.
Η ΚΟΥΡΤΗΣ Α. Ε. Σύγχρονα Συστήματα Δόμησης ιδρύθηκε το 1955 από τους Σταύρο και Ηλία Κούρτη και το αντικείμενο ενασχόλησης ήταν η η εμπορία, η κατασκευή και η τοποθέτηση χάλυβα οπλισμού σκυροδέματος. Μέσα σε λίγες δεκαετίες, η ΚΟΥΡΤΗΣ Α. Ε. Σύγχρονα Συστήματα Δόμησης ισχυροποιήθηκε στον τομέα της και μετά την αναβάθμιση του παραγωγικού εξοπλισμού και των παρεχόμενων υπηρεσιών, κατατάχθηκε ως η μεγαλύτερη σύγχρονη βιομηχανία επεξεργασία χάλυβα οπλισμού σκυροδέματος, ενώ με βάση τον μηχανολογικό εξοπλισμό της, η εταιρεία χαρακτηρίζεται ως μία από τις πλέον σύγχρονες σε όλη την Ευρώπη.
Από το 2014 και έκτοτε, η ΚΟΥΡΤΗΣ Α. Ε. Σύγχρονα Συστήματα Δόμησης δραστηριοποιείται και στο χώρο των χρωμάτων, έχοντας νέες εγκαταστάσεις, κεφαλαιοποιώντας την πολυετή εμπειρία της στο χώρο των μονωτικών υλικών.
Ως Έσπερος Καλλιθέας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΚΟΥΡΤΗΣ Α. Ε. Σύγχρονα Συστήματα Δόμησης για την στήριξη της στο πλάνο της ομάδας για τη φετινή σεζόν, μιας και με την παρουσία τους βάζουν το δικό τους λιθαράκι για την ανάπτυξη του συνολικού μας πλάνου για την παρουσία μας στα εθνικά πρωταθλήματα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ