33.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Σηκώνουν μανίκια στον Ηρακλή

Ο Ηρακλής είναι έτοιμος για την μεγάλη του επιστροφή στην Basket League, με τους "κυανόλευκους" να ξεκινούν τη δουλειά με φιλικά παιχνίδια, αφίξεις παικτών και προσεχείς ανακοινώσεις, ενώ στο πρόγραμμα του "γηραιού" συγκαταλέγεται και η βράβευσή του από την ΕΟΚ για την άνοδό του στις 19/8.

Συγκεκριμένα, η ενημέρωση του Ηρακλή:

«Η νέα χρονιά αρχίζει για τον ΗΡΑΚΛΗ, με σειρά προπονήσεων και φιλικών αγώνων μέσα στον Αύγουστο, που θα κορυφωθούν φυσικά τον Σεπτέμβριο ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος (28/9 στο Περιστέρι) και των υποχρεώσεων στο Κύπελλο Ελλάδας. Προηγούνται οι αφίξεις των αθλητών μας, που ξεκινούν από αύριο, ανήμερα 15Αύγουστου. Την αρχή κάνουν οι: Μανωλόπουλος, Χάνλαν, Καββαδάς, Σούλερ, που αναμένονται στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία. Αυτή θα αρχίσει με προπονήσεις στο Ιβανώφειο από την Παρασκευή 16/8 που σταδιακά θα ενταθούν μέχρι και τα πρώτα φιλικά και την ενσωμάτωση όλων των παικτών στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη. Να σημειωθεί ότι θα ανακοινωθεί σύντομα η ημερομηνία και ώρα της «επίσημης» «πρώτης», όπου ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ θα μπορέσει να πάρει μια πρώτη γεύση από τη νέα μας Ομάδα. Το πρώτο φιλικό τεστ θα γίνει με το Ανατόλια στις 28/8 (κ.θ.), ενώ μετά υπάρχουν δυνατά τεστ με Ολυμπιακό (30/8-1/9 στο Μέτσοβο), με Παναθηναϊκό (8/9 στην Πορταριά), με Λουκόιλ Ακαντέμικ (11-12/9, κ.θ.). Πρώτη γεύση της Ομάδας μας σε αγώνα θα μπορούν οι φίλαθλοι να πάρουν στο ιστορικό τουρνουά του ΣΔΚΘ «Συμεών Μαυροσκούφης» με τον δυνατό Ήφαιστο Λήμνου (16/9, γήπεδο ΧΑΝΘ) ενώ η «πρόβα τζενεράλε» θα είναι το τεστ με τον ισχυρό Προμηθέα Πάτρας (18/9) στο Ιβανώφειο! Εκεί αναμενεται να γίνει και η επίσημη παρουσίαση της Ομάδας ενώπιον του κοινού της. Συνοπτικά: Τετάρτη 28/8 Ανατόλια Παρασκευή 30/8 Ολυμπιακός Κυριακή 1/9 Ολυμπιακός Κυριακή 8/9 Παναθηναϊκός Τετάρτη 11/9 Λουκόιλ Πέμπτη 12/9 Λουκόιλ Δευτέρα 16/9 Ήφαιστος Τετάρτη 18/9 Προμηθέας.

Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για το νέο τεχνικό μας team, τους συνεργάτες και τα στελέχη της Ομάδας καθώς και οι αφίξεις των υπολοίπων παικτών και η οριστική επάνδρωση του ρόστερ για τη νέα χρονιά.

Τη Δευτέρα 19/8 η ομάδα μας θα βραβευθεί από την ΕΟΚ για την άνοδο στην Α1 στην εκδήλωση της κλήρωσης των Εθνικών πρωταθλημάτων, στην Αθήνα.

Την ίδια ημέρα θα συνεχιστεί και η πώληση των εισιτηρίων Διαρκείας από το Ιβανώφειο (τηλ.: 2310-219233)».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ