18.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Σηκώθηκε από το κρεβάτι ο Κούζμιτς, βελτιώνεται η κατάστασή του!

Εξαιρετικά είναι τα νέα για την κατάσταση του Όγκνιεν Κούζμιτς, του οποίου η κατάσταση μετά το τροχαίο ατύχημα είναι πολύ καλύτερη, με τον Σέρβο σέντερ να καταφέρνει μάλιστα να σηκωθεί από το κρεβάτι και να σταθεί στα πόδια του.

Κάθε μέρα που περνά φέρνει και πιο ευχάριστα νέα για τον Όγκνιεν Κούζμιτς, όπως και τον φίλο του, Μπόγκνταν Ίλιτς, με τους δύο να έχουν σοβαρά τραύματα ύστερα από τροχαίο ατύχημα, όπου είχαν εμπλακεί. Ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, μάλιστα, είχε βρεθεί για λίγο σε κώμα, αλλά η κατάστασή του φέρνει όλο και μεγαλύτερη αισιοδοξία, έχοντας αφήσει παντελώς πίσω του τον κίνδυνο.

Η ενημέρωση του Ερυθρού Αστέρα το απόγευμα της Κυριακής (21/7) μόνο χαμόγελα φέρνει, άλλωστε, για τον Κούζμιτς, ο οποίος κατάφερε σήμερα να σηκωθεί από το κρεβάτι και να σταθεί για λίγο στα πόδια του. Το γεγονός αυτό είναι εντυπωσιακό, μιας και δεν έχουν περάσει πολλές μέρες, από τότε που βρέθηκε σε κώμα, με τα τραύματά του σε κεφάλι και στήθος να μην είναι λίγα.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» τονίζουν πως δεν υπάρχει καμία επιπλοκή στην υγεία του, ούτε και κάποια επιδείνωση των τραυματισμών του, με την κατάστασή του να βαίνει ομαλά. Ο Κούζμιτς από την Παρασκευή (19/7), άλλωστε, μπορεί κι επικοινωνεί κανονικά με το περιβάλλον, έχοντας έρθει σε επαφή με την οικογένεια και τους θεράποντες ιατρούς του.

Ο ίδιος έχει διακομιστεί, τώρα, από την αίθουσα έκτακτης ανάγκης στη μονάδα θεραπείας της εντατικής, με τα χειρότερα να έχουν περάσει. Αναφορικά με τον φίλο του, Μπόγκνταν Ίλιτς, εκείνος είχε πιο σοβαρά τραύματα, αλλά επίσης ξύπνησε από το κώμα, με τα πράγματα επίσης να προμηνύονται καλύτερα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ