26.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Σε live streaming τα Πανελλήνια Εφήβων – Νεανίδων (vids+pics)

Το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ θα παίξει για τον τίτλο του πρωταθλητή στην Ελευθερούπολη και την Ιστιαία, συμμετέχοντας στο Φάιναλ Σιξ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων και Νεανίδων αντίστοιχα.

Οι αγώνες θα κάνουν πρεμιέρα την Τετάρτη (01/05) και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή (05/05), με τη συμμετοχή των έξι καλύτερων ομάδων της Ελλάδας. Στην Ελευθερούπολη Καβάλας θα αγωνιστούν το Περιστέρι, ο Ολυμπιακός, ο Άρης, ο Προμηθέας Πατρών, ο Κολοσσός Ρόδου και η Ασπίδα Ξάνθης, με το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας να έχει ως εξής…

16.00 Άρης-Ολυμπιακός

18.00 Προμηθέας Πατρών-Περιστέρι

19.30 Τελετή έναρξης
20.00 Κολοσσός Ρόδου-Ασπίδα Ξάνθης

Δείτε όλους του αγώνες στο YouTube.com/hellenicbf

Στο ξενοδοχείο «Ωκεανίς» πραγματοποιήθηκε η τεχνική σύσκεψη, με το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ και πρόεδρο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Νίκο Νικολόπουλο, να καλωσορίζει τους εκπροσώπους των ομάδων και να τους εύχεται καλή επιτυχία. Αναλύθηκαν τα θέματα των μετακινήσεων, των στολών, των προπονήσεων και διάφορα άλλα τεχνικά ζητήματα, ενώ λύθηκαν και όλες οι απορίες που υπήρξαν.

Στην Ιστιαία και το ανακαινισμένο κλειστό της πόλης θα παλέψουν για τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή ο Παναθηναϊκός, ο Πρωτέας Βούλας, ο ΠΑΟΚ, ο ΟΑΧ, ο Πιερικός Αρχέλαος και ο Σύλλας Αιδηψού, με το πρόγραμμα της πρεμιέρας να είναι το εξής…

16.00 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

https://www.youtube.com/watch?v=qm0m-NPK8QM

18.00 Ο.Α. Χανίων-Πρωτέας Βούλας

https://www.youtube.com/watch?v=lo-K-CXjwzM

19.30 Τελετή έναρξης
20.00 ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος-Σ.Κ. Σύλλας Αιδηψού

https://www.youtube.com/watch?v=s44QPdCfD5s

Η τεχνική σύσκεψη έλαβε χώρα στα Λουτρά Αιδηψού, με τους εκπροσώπους των έξι ομάδων να καλωσορίζει το μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γιάννης Αλεξόπουλος. Συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες που έχουν σχέση με την οργάνωση των αγώνων, με το παρών να δίνουν και ο εκπρόσωπος Αθλητισμού του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού Δημήτρης Φεργαδιώτης και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΚΑΣΕ Γιώργος Χαρατσής.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ