25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Σε 1,5 χρόνο έφυγε μια ολόκληρη ομάδα

Είναι ίσως το δέντρο και όχι το δάσος. Δεν είναι το κεντρικό πρόβλημα αλλά μια προέκταση του. Ακόμη κι έτσι όμως η αποχώρηση επτά παικτών που πιθανώς να γίνουν οχτώ τις επόμενες μέρες είναι ένα γεγονός που καταδεικνύει την κατάσταση του φετινού Άρη που στην πραγματικότητα είναι συνέχεια της περσινής.

 

Σε διάστημα 1,5 χρόνου οι κιτρινόμαυροι μέτρησαν 13 αποχωρήσεις παικτών. Άλλοι γιατί δεν μπορούσαν να βοηθήσουν, άλλοι γιατί δεν άντεξαν την οικονομική ασυνέπεια της ΚΑΕ και ο αριθμός αυτός εκτοξεύτηκε σε αυτόν τον αριθμό που ισοδυναμεί με ένα «γεμάτο» ρόστερ.

 

Από την αρχή της χρονιάς αποχώρησαν κατά σειρά οι Δίπλαρος, Βον, Πέτγουεϊ, Μοράντ, Μπένσον, Ουίβερ και Βασιλόπουλος ενώ φαίνεται πως θα ακολουθήσει ο Μπελ. Πέρσι είχαν βαδίσει στον ίδιο δρόμο οι Σανικίτζε, Πουλιανίτης, Μαρμπλ, Μπάκνερ, Γκόρντον και Τζένκινς για διαφορετικούς, ο καθένας, λόγους.

 

13 αποχωρήσεις παικτών σε διάστημα 1,5 χρόνου κι ενώ τη χρονιά που είχε προηγηθεί και που ο Νίκος Λάσκαρης δεν αντιμετώπιζε τα προβλήματα που ενέσκηψαν γι’ αυτόν στην πορεία, το 2015-16 δηλαδή, δεν υπήρξε ούτε μία αποχώρηση παίκτη στην εξέλιξη της!

 

Είναι χαρακτηριστικό πως από την περασμένη σεζόν μέχρι και σήμερα, ο αριθμός των παικτών που αποχώρησαν στην εξέλιξη της περιόδου είναι μεγαλύτερος από εκείνον που είχε ο Άρης συνολικά στην προηγούμενη 6ετία!

 

2015-16: -

2014-15: Σωτήρης Μανωλόπουλος, Νίκος Γκίκας

2013-14: Γιάννης Αθηναίου

2012-13: -

2011-12: Άντριαν Όλιβερ, Ντομινίκ Τζέιμς, Δημήτρης Τσαλδάρης

2010-11: Πιέρ Πιρς, Μπράιαντ Ντάνστον, Πι Τζέι Τάκερ, Ντέγιαν Μπορόβνιακ, Γάιος Σκορδίλης, Τζον Τόμας.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ