17.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Σε τεχνητό κώμα ο Τζόνσον

Ο Κιοντάε Τζόνσον παραμένει σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση και σε τεχνητό κώμα μετά την κατάρρευσή του στο γήπεδο, στη διάρκεια του αγώνα του Φλόριντα με το Φλόριντα Στέιτ.

Ο Τζόνσον μεταφέρθηκε από το Tallahassee Memorial στο UF Health με επιτυχία. Οι γιατροί κάνουν εξετάσεις, χωρίς να υπάρχει ακόμη κάποια επίσημη ανακοίνωση για τους λόγους που οδήγησαν στην ξαφνική κατάρρευσή του, την ώρα που επέστρεφε στο παρκέ μετά από ένα δικό του alley oop κι ένα τάιμ άουτ στο πρώτο δεκάλεπτο.

Ο παππούς του Τζόνσον, Λάρι ΝτεΤζαρνέτ, μίλησε στη USA Today και είπε πως ο εγγονός του βρίσκεται σε τεχνητό κώμα και πως οι γιατροί προγραμματίζουν να τον επαναφέρουν σήμερα το απόγευμα. Μέχρι τώρα αντιδρά σε απλές εντολές που του δίνουν οι γιατροί.

Ο εκπρόσωπος του Φλόριντα, Ντένβερ Παρλέρ, είπε πως η ομάδα δεν προπονήθηκε χθες (14/12), παρά το ότι οι εγκαταστάσεις της ομάδας παραμένουν ανοιχτές για παίκτες που θέλουν να γυμναστούν ή να κάνουν βάρη. Το παιχνίδι με το Νορθ Φλόριντα που ήταν προγραμματισμένο για αύριο (16/12) αναβλήθηκε.

Το Associated Press αναφέρει πως ο Τζόνσον είχε βρεθεί θετικός σε COVID-19 στη διάρκεια του καλοκαιριού, αν και δεν έχει ακόμη καμία ανακοίνωση για την αιτία της κατάρρευσης του παίκτη. Ο κορονοϊός μπορεί να οδηγήσει σε μυοκαρδίτιδα, μια ιογενή λοίμωξη που μπορεί να οδηγήσει σε φλεγμονή του καρδιακού μυ.

Ο Κιοντάε Τζόνσον ως δευτεροετής πέρυσι ήταν μέλος της καλύτερης ομάδας της περιφέρειας SEC και στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει φέτος το Φλόριντα έχει μέσο όρο 19.7 πόντους και 6 ριμπάουντ. Οι ειδικοί τον τοποθετούν ως επιλογή του πρώτου γύρου του ντραφτ 2021.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ