24.2 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

«Σε συζητήσεις με τον Τι Τζέι Κλάιν η Μακάμπι» (vid)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ φαίνεται πως επιδιώκει να ενισχύσει την φροντ λάιν της και σύμφωνα με πληροφορίες του εξωτερικού, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Τι Τζέι Κλάιν.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου δίνει τον δικό της... αγώνα για να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση της Εuroleague και γι' αυτό το λόγο φαίνεται διατεθειμένη να ενισχύσει το ρόστερ της με γηγενή παίκτη.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα του "sport5.co.il" οι Ισραηλινοί βρίσκονται σε συζητήσεις με την Μπρέσια ώστε να βρουν την χρυσή τομή για το buy out που αξιώνει η ιταλική ομάδα, ώστε να αποδεσμεύσει τον 26χρονο παίκτη, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τι Τζέι Κλάιν δεν πρόκειται να πιάσει θέση ξένου στο ρόστερ της Μακάμπι, καθώς είναι διεθνής με την εθνική ομάδα, ενώ την φετινή σεζόν πραγματοποιεί μία αρκετά καλή σεζόν με την Μπρέσια τόσο στο BCL όσο και στο πρωτάθλημα, σημειώνοντας 11.1 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 2 ασίστ κατά μέσο όρο. Ο Ισραηλινός παίκτης έχει αγωνιστεί ήδη στο πρωτάθλημα της χώρας του με τη φανέλα της Χάποελ Χολόν για μία τριετία (2017-2020).

Να τονιστεί ότι ο Τι Τζέι Κλάιν είναι γιος της θρυλικής παίκτριας του WNBA και μέλους του Hall of Famer, Nάνσι Λίμπερμαν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ