23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Σε ρόλο παίκτη προπονητή στον Παπαδό Γέρας ο Ζεστός

Ο Παπαδός Γέρας δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την άνοδο του στην Γ' Εθνική στο ειδικό πρωτάθλημα που έγινε στο κλειστό του Περιστερίου τον προηγούμενο μήνα, γεγονός που τον πείσμωσε περισσότερο, θέλοντας να επανέλθει δριμύτερο τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Έτσι, έδωσε το χρίσμα του προπονητή στον Γιάννη Ζεστό, ο οποίος θα συνεχίσει να αποτελεί παράλληλα και αθλητή της ομάδας. Όπως αναφέρει το «papadosgeras.blogspot.com» είχε διπλό ρόλο τις σεζόν 2015-16 και 2016-17 κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και δύο κύπελλα. Ο πρόεδρος της Γέρας, Βασίλης Ανδριώτης προτίμησε να δώσει το χρίσμα της τεχνικής ηγεσίας σε ένα άνθρωπο που ξέρει καλά την ομάδα και από τη θέση του παίκτη αλλά και από αυτή του προπονητή. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ΑΠΣ Παπάδος Γέρας basketball είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως προπονητής για τη σεζόν 2018-19 αναλαμβάνει ο Γιάννης Ζεστός ο οποίος θα συνεχίσει να είναι κανονικά και παίκτης της ομάδας μας. Ο Γιάννης είχε το διπλό ρόλο τις σεζόν 2015-16 και 2016-17 και καλείτε φέτος να κάνει το ίδιο. Όλοι στην ομάδα του ευχόμαστε καλή δουλειά και να πετύχει τους στόχους που έχουν τεθεί ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ