20.4 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Σε ρυθμό BCL ο ΠΑΟΚ

Χωρίς… ανάσα ο ΠΑΟΚ, μετά τη μεγάλη νίκη του επί του Ολυμπιακού για τη Stoiximan.gr Basket League στρέφει ξανά το βλέμμα του στο Basketball Champions League.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και οι παίκτες του θα επιστρέψουν το μεσημέρι της Δευτέρας (08/01, 16.15) στο κλειστό της Πυλαίας για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την εντός έδρας αναμέτρησή τους με την Κάπο Ντ’ Ορλάντο, που θα ακολουθήσει την Τρίτη (09/01, 19.30) στην έδρα τους στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, αφού θα αναλύσει την ιταλική ομάδα με τη βοήθεια του βίντεο, θα προπονήσει στη συνέχεια τους παίκτες του.

Στις 16.45 θα ξεκινήσει το προπονητικό πρόγραμμα, στο περιθώριο του οποίου θα διεξαχθεί και η καθιερωμένη Media Day των «ασπρόμαυρων». Η αποστολή της Κάπο Ντ’ Ορλάντο αφίχθη ήδη στη Θεσσαλονίκη και η προγραμματισμένη προπόνησή της στην Πυλαία είναι στις 19.00, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος του ΠΑΟΚ.

Και μην ξεχνάτε πως το basketa.gr στο πλαίσιο της συνεργασίας του  με το BCL μπορεί να σας στείλει στο Final Four της διοργάνωσης. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ