21.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Σε ρυθμούς… μεταβατικής ο Πανιώνιος

Την ώρα που πλήθος ομάδων αγωνιά για την τύχη του και όλοι μαζί για αυτήν του πρωταθλήματος που κρέμεται από μια κλωστή, στον Πανιώνιο ίσως και να είναι η πιο ανέμελη ομάδα στην Ελλάδα.

Η αγωνιστική υπέρβαση που έφερε την άνετη σωτηρία, με μεγάλα αποτελέσματα και όμορφο μπάσκετ έχουν κλείσει ουσιαστικά την χρονιά και το παιχνίδι με τον Χολαργό που ανοίγει τη αυλαία της τελευταίας αγωνιστικής της Βasket League είναι σαν ένα... πάρτι αποχαιρετισμού.

Ο Βασίλης Φραγκιάς θα στηριχτεί σε αυτό το παιχνίδι κυρίως στους νεαρούς Ελληνες παίκτες, αφού οι αλλοδαποί έχουν μείνει... ο εξής ένας, ο Ντεμέτρικ Οστιν.

Χάμιλτον και Χάρις είναι άρρωστοι, ο Μπέρι έχει πρόβλημα στο πόδι, ο Ντόρσεϊ είναι στην Ισπανία, ο ΜακΚι έχει τεθεί εκτός μετά το πειθαρχικό του παράπτωμα και οι "κυανέρυθροι" μπορεί μεν να έχουν ενεργά συμβόλαια και να είναι εντάξει απέναντι στον κανονισμό, μπορεί να έχουν και κάποιους από αυτύς διαθέσιμους στο τελευταίο ματς, αλλά η ουσία είναι ότι το φινάλε θα έχει ελληνικό και νεανικό χρώμα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ