18.4 C
Athens
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

«Σε πρώτο πλάνο για τον πάγκο των Μπουλς ο Ουντόκα»

Οι Σικάγο Μπουλς δεν θα πάρουν μέρος στην τελική φάση του ΝΒΑ στο Ορλάντο και κοιτάζουν ήδη την επόμενη ημέρα με τον Ιμέι Ουντόκα να φαίνεται ως ο πιθανός αντικαταστάτης του Τζιμ Μπόιλεν για τον πάγκο των «ταύρων».

Ο νέος υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος, Αρτούρας Καρνίσοβας, έχει σηκώσει μανίκια ώστε να στελεχώσει με τον καλύτερο τρόπο το ρόστερ και το τεχνικό επιτελείο των Μπουλς για την επόμενη σεζόν, καθώς ο Τζιμ Μπόιλεν φαίνεται να μετράει αντίστροφα για την αποχώρησή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των "Chicago Sun Times", ο Ιμέ Ουντόκα είναι το φαβορί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Μπουλς. Ο 42χρονος δεν έχει βρεθεί ως πρώτος προπονητής σε κάποια ομάδα όμως για μια επταετία βρισκόταν στο πλευρό του Γκρεγκ Πόποβιτς στους Σπερς ενώ πέρυσι μετακόμισε ως assistant coach στους Σίξερς.

Όμως δεν φαίνεται να παίζει μόνος του για τη θέση του προπονητή στους Μπουλς, καθώς σύμφωνα με τη συνέχεια του ίδιου δημοσιεύματος ακούγεται και το όνομα του Άντριαν Γκρίφιν ο οποίος είναι βοηθός του Νικ Νερς στους Ράπτορς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ