21.1 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Σε οριακό σημείο ο ΠΑΟΚ

Η οικονομική κατάσταση γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη για τον ΠΑΟΚ που μοιάζει να μην είναι απλά σε οριακό σημείο αλλά να το έχει ξεπεράσει. Οι παίκτες δεν πληρώθηκαν μέσα στις γιορτές και γενικότερα έχουν μείνει αρκετά πίσω οικονομικά, στο πρώτο μισό της σεζόν. Οι φήμες για αποχή από τις προπονήσεις δεν επιβεβαιώθηκαν καθώς οι παίκτες προπονούνται κανονικά αυτήν την ώρα. Ακόμη κι αυτό όμως ίσως έχει μικρή σημασία.

 


Ιταλικό δημοσίευμα εμφανίζει τον Ουίλ Χάτσερ πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μπρίντιζι -σημειώνεται μάλιστα ότι είναι πολύ πιθανό να παίξει το Σάββατο κόντρα στην Αβελίνο- αν και ο Αμερικανός δεν έχει ενημερώσει ακόμη τον ΠΑΟΚ γι' αυτό. Παράλληλα ένα πρώτο ενδιαφέρον για τον Γιανίκ Μορέιρα έχουν εκφράσει ισπανικές ομάδες. Ο κίνδυνος απώλειας βασικών παικτών δεν είναι μόνο ορατός αλλά σχεδόν αναπόφευκτος.

 


Χθες αντί της προπόνησης πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Μπάνε Πρέλεβιτς με τους παίκτες. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να θέσει κάποιο χρονοδιάγραμμα πληρωμών και στην πραγματικότητα αναγνώρισε ότι οι παίκτες μπορούν πια να πάρουν τις αποφάσεις για το μέλλον τους.

 

Η ομάδα σήμερα προπονήθηκε ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Κολοσσό στη Ρόδο, χωρίς τον Φιλ Γκος που υποβλήθηκε σε επέμβαση τη Δευτέρα, τον Ντάριους Γκάρετ που δεν έχει ξεπεράσει την κάκωση στο γόνατο, τον Τζαμάλ Τζόουνς που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και τον Μιλένκο Τέπιτς που βρέθηκε στο Βελιγράδι για προσωπικούς λόγους.


Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ