23.7 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Σε κώμα εικονολήπτης στο Ντιτρόιτ

Ο Ρούντι Γκομπέρ έγινε ο πρώτος παίκτης του ΝΒΑ που βρέθηκε «θετικός» στον κορονοϊό, ενώ λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως νόσησε και ο συμπαίκτης του στους Γιούτα Τζαζ, Ντόνοβαν Μίτσελ.

Από τους Ντιτρόιτ Πίστονς, οι οποίοι υποδέχθηκαν τους «μορμόνους» στις 7 Μαρτίου στη «Little Caesars Arena», βρέθηκε «θετικός» και ο Κρίστιαν Γουντ, ο οποίος ανάρρωσε πλήρως, ενώ τον 27χρονο σέντερ κατηγόρησε πρόσφατα ανήλικο παιδί από το Ρόουντ Άιλαντ, που παρακολούθησε την αναμέτρηση, πως κόλλησε από εκείνον τον ιό COVID-19 όταν του ζήτησε αυτόγραφο. Ωστόσο, η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη για έναν εικονολήπτη από το Ντιτρόιτ, ο οποίος σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ βρίσκεται σε κώμα σε νοσοκομείο της πόλης.

Ο 50χρονος, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό, βρέθηκε στα αποδυτήρια των Γιούτα Τζαζ για να καταγράψει στιγμές μετά το τέλος του ματς, αλλά και δηλώσεις. Περίπου μία εβδομάδα μετά την αναμέτρηση στη «Little Caesars Arena» έδειξε τα πρώτα συμπτώματα και από τις 18 Μαρτίου νοσηλεύεται. Όπως αποκάλυψε το Yahoo! Sports η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση τις τελευταίες ημέρες, με αποτέλεσμα να είναι πλέον διασωληνωμένος, αφού τα επίπεδα οξυγόνου του κρίθηκαν χαμηλά, με τους γιατρούς να δίνουν «μάχη» για να τον κρατήσουν στη ζωή. Βρίσκεται σε τεχνητό κώμα από το περασμένο Σάββατο (21/03).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ