19.7 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Σε κλίμα οδύνης το «τελευταίο αντίο» στον Γέλοβατς (pics)

Η τελευταία πράξη του δράμματος ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, όταν η οικογένεια και οι φίλοι του Στέφαν Γέλοβατς τον οδήγησαν στην «τελευταία« του κατοικία.

Ο άτυχος Σέρβος φόργουορντ, ο οποίος έχασε τη μάχη με τη ζωή στα 32 του χρόνια, και στις 5 Δεκεμβρίου, πάλεψε σκληρά όταν υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο στις 14 Νοεμβρίου, αλλά δεν τα κατάφερε. Η κηδεία του έλαβε τόπο στην γενέτειρά του, το Νόβι Σαντ, με παρουσία πλήθους κόσμου, ενώ από πλευράς ΑΕΚ βρέθηκε αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον αρχηγό της Ένωσης, Δημήτρη Μαυροειδή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ : «Πάγωσε ο χρόνος. Θρήνος. Οδύνη. Δεν υπάρχουν λόγια... Ο δικός μας άγγελος, ο STEVAN, "ταξίδεψε" σήμερα στη γειτονιά των αγγέλων. Οι Δημήτρης Μαυροειδής, Νίκος Κότσιαρης (Τ. Manager), Γιώργος Νικολάου (Διευθυντής Επικοινωνίας) από πλευράς ΑΕΚ έδωσαν "το παρών" στο κατευόδιο του αθλητή μας στο Κοιμητήριο του Νόβι Σαντ. Στο μεταξύ, σε άκρως συγκινησιακό κλίμα ο εκ των κορυφαίων προπονητών φυσικής κατάστασης της Σερβίας και στενός φίλος της οικογένειας Αλεξάνταρ Γιοβάντσεβιτς έκλεισε τον επικήδειο μιλώντας στα ελληνικά με το εξής μήνυμα: " ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ - ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΟΙ ΠΑΝΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ...»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ