19 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σε καραντίνα ο Μπάρκλεϊ, «καθαροί» οι Μπουλς

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ δεν αισθάνεται καλά και μπήκε σε καραντίνα, ενώ ήδη έχει υποβληθεί σε εξετάσεις για κορονοϊό και περιμένει τα αποτελέσματα.

Ο παλαίμαχος φόργουορντ και νυν τηλεσχολιαστής γνωστοποίησε πως μετά την επιστροφή του από τη Νέα Υόρκη αισθάνθηκε αδιαθεσία, με τους γιατρούς που τον εξέτασαν να του συστήνουν να μείνει σπίτι του, έως ότου βγουν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που έκανε για το εάν είναι θετικός στο ιό COVID-19.

Όπως εξήγησε: «Πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας στη Νέα Υόρκη κι όταν επέστρεψα στην Ατλάντα δεν ένιωθα καλά. Μίλησα σε κάποιους γιατρούς και μου είπαν να μπω σε καραντίνα για 48 ώρες. Αυτή είναι η δεύτερη ημέρα μου. Δεν νιώθω τέλεια και για αυτό δεν ήθελαν να ρισκάρουν. Μου συνέστησαν απομόνωση. Εξετάστηκα για κορονοϊό και αναμένω τα αποτελέσματα. Ελπίζω να είναι μια απλή ίωση, αλλά όπως έγραψα ήμουν στη Νέα Υόρκη, η οποία είναι… hot spot».

Οι Σικάγο Μπουλς, από την πλευρά τους, εξέδωσαν ανακοίνωση για να ενημερώσουν πως κανένα μέλος της ομάδας τους δεν παρουσιάζει συμπτώματα του κορονοϊού. Οι «ταύροι» διευκρίνισαν πως δεν υπάρχει κανένα κρούσμα εντός της τάξης τους, αναφορικά με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, άπαντες όμως βρίσκονται απομονωνόμενοι στο σπίτι τους σύμφωνα με τη σχετική οδηγία του ΝΒΑ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ