20 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σε καραντίνα ο Βαλαντσίουνας

Η αναμέτρηση ανάμεσα στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και τους Φιλαδέλφεια Σίξερς αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού, τη στιγμή που ο Γιόνας Βαλαντσίουνας των Μέμφις Γκρίζλις μπήκε σε καραντίνα.

Ο κορονοϊός εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τις ομάδες παγκοσμίως και εξαίρεση δεν αποτελούν εκείνες του ΝΒΑ. Οι «βροντές» και οι 76ers ήταν να συναντηθούν στην «Chesapeake Energy Arena», αλλά η διοργανώτρια αρχή ανέβαλε τον αγώνα για λόγους ασφαλείας. Ο Λιθουανός, βάσει των πρωτόκολλων υγείας, τέθηκε σε απομόνωση, αλλά δεν διευκρινίστηκε εάν βρέθηκε θετικός στον ιό COVID-19 ή εάν ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Οι Φιλαδέλφεια Σίξερς, από την πλευρά τους, ήταν η τελευταία ομάδα που έπαιξε με τις «αρκούδες», στο «FedExForum», κι αμέσως σήμανε... συναγερμός. Οκτώ παίκτες της βρίσκονται ήδη σε απομόνωση, αυτός ήταν και ο λόγος που αναβλήθηκε το παιχνίδι στην Οκλαχόμα Σίτι, αφού δεν κατέστη δυνατό να συμπληρωθεί αποστολή.

Ο 28άχρονος σέντερ έχει αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ σε δώδεκα ματς με τις «αρκούδες» κι έχει μέχρι στιγμής, κατά μέσο όρο, 14,4π., 10.4 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 1 κόψιμο σε 26.3’. Οι Μέμφις Γκρίζλις, που προέρχονται από σερί τεσσάρων νικών, επιστρέφουν τώρα στο «FedExForum» για τον εντός έδρας αγώνα τους με τους Φοίνιξ Σανς (19/01, 00.00). Εφόσον δεν προκύψουν άλλες απώλειες παικτών, το ματς θα γίνει κανονικά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ