15.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Σε επαφή με Γκιστ, Πέιν και Εντούρ η Ρίτας Βίλνιους

Η Ρίτας Βίλνιους προσπαθεί να «θωρακίσει» με τον καλύτερο τρόπο την φροντ λάιν της για την τρέχουσα σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα βρίσκεται σε συζητήσεις με παίκτες επιπέδου Euroleague.

Oι Λιθουανοί, οι οποίοι βρίσκονται στον πέμπτο όμιλο του BCL με το Περιστέρι, είναι αποφασισμένοι να αφήσουν το... στίγμα τους την φετινή σεζόν στη διοργάνωση και να προχωρήσουν όσο πιο μακριά μπορούν.

Γι' αυτό το λόγο βρίσκεται σε συζητήσεις με παίκτες που μπορούν να τους ανεβάσουν επίπεδο και αυτή την περίοδο δεν έχουν ομάδα. Ανάμεσα στις τρεις επιλογές των Λιθουανών βρίσκεται ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Ερυθρό ενώ στα ραντάρ των Λιθουανών υπάρχει ακόμη ένας παίκτης που πέρασε από τους πράσινους και αυτός είναι ο Άντριαν Πέιν, ο οποίος αποχώρησε από τη Βιλερμπάν.

Το τρίτο όνομα που κλείνει την τριάδα παικτών όπου βρίσκεται σε επαφή με τη Ρίτας Βίλνιους είναι ο πολύπειρος ψηλός, Μορίς Εντούρ, ο οποίος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις την περσινή σεζόν με τη φανέλα της Βαλένθια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ