28.5 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Σε απολογία Πιτίνο και Λάνγκφορντ

Ο Ρικ Πιτίνο και ο Κιθ Λάνγκφορντ κλήθηκαν σε απολογία από την Ευρωλίγκα για τις δηλώσεις τους μετά το τέλος του πρώτου αγώνα του Παναθηναϊκού στα φετινά πλέι οφ, κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, στο «WiZink Center».

Το «τριφύλλι» έμεινε με πολλά παράπονα από τη διαιτησία στην ισπανική πρωτεύουσα, στον πρώτο προημιτελικό με τη «βασίλισσα», και μάλιστα έστειλε και επιστολή διαμαρτυρίας στη διοργανώτρια αρχή. Η «απάντηση» στους «πρασίνους» ήρθε την Παρασκευή (19/04), με την κλήση σε απολογία του 66χρονου προπονητή τους και του 35άχρονου γκαρντ, αναφορικά με τα όσα δήλωσαν για τους διαιτητές και τα σφυρίγματά τους μετά το ματς. Έχουν πλέον 72 ώρες για να παρουσιάσουν τις θέσεις τους, οι οποίες θα εξεταστούν από την αρμόδια επιτροπή, ώστε να αποφασιστεί εάν θα τιμωρηθούν. Λογικά, δεν θα γλιτώσουν το πρόστιμο.

Το ίδιο συνέβη και με τον Τζέισον Γκρέιντζερ. Ο 29χρονος γκαρντ της Μπασκόνια επίσης αναφέρθηκε με αιχμηρό τρόπο στους διαιτητές μετά τη λήξη της αναμέτρησής τους με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στην «Megasport Arena», και κλήθηκε κι εκείνος σε απολογία από την αρμόδια επιτροπή της Ευρωλίγκας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ