22.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Σε απολογία Αλευρογιάννης και ΚΑΕ Πανιώνιος

Σε ακρόαση στον Αθλητικό Δικαστή αναμένεται να προβούν η ΚΑΕ Πανιώνιος και ο ισχυρός άνδρας της, Σταύρος Αλευρογιάννης, μετά από όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με το Λαύριο.

Στον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ κλήθηκαν να απολογηθούν αύριο (5/2) στις 10 το πρωί η ΚΑΕ Πανιώνιος και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Σταύρος Αλευρογιάννης. Ο ισχυρός άνδρας των «κυανέρυθρων», θα παρουσιαστεί ύστερα από όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με το Λαύριο το περασμένο Σάββατο (31/3), καθώς αναφέρεται ότι αποβλήθηκε από τον πάγκο, επειδή έβρισε.

Αναφορικά με την ΚΑΕ, εκείνη καλείται για υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στη διάρκεια της αναμέτρησης, καθώς και για τις καταγγελίες του Λαυρίου περί... μπράβων. Στις τάξεις του Ιστορικού, πάντως, ισχυρίζονται ότι υπάρχει βεβαιότητα για την απαλλαγή της ομάδας από κάθε κατηγορία, αφού όπως αναφέρουν «κύκλοι» του, οι εκθέσεις της Αστυνομίας, της ΔΕΑΒ και του κομισαρίου του αγώνα, δεν επιβεβαιώνουν όσα διατείνεται η ομάδα της Ανατολικής Αττικής, αλλά αντιθέτως γίνεται απλή αναφορά στο τι κατήγγειλε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ