17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σε… άβολη θέση ο Μανού (vids+pics)

Ο Μανού Τζινόμπιλι επέστρεψε στο «AT&T Center» και του έκανε εντύπωση που παρακολούθησε την αναμέτρηση των Σαν Αντόνιο Σπερς με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς από... απόσταση.

Συνηθισμένος να αγωνίζεται, ή έστω να κάθεται στον πάγκο, ο 41χρονος παλαίμαχος γκαρντ δεν έχει εξοικειωθεί με το πώς είναι να βλέπεις ένα ματς ως φίλαθλος. Βρέθηκε στο κλειστό του Τέξας που για δεκαέξι χρόνια αποτελούσε το «σπίτι» του, μαζί με τα παιδιά του Ντάντε και Νίκολα, αλλά η… θέα από τη θέση που κάθισε τον έκανε να αισθανθεί κάπως άβολα…

«Είχα συνηθίσει να το παρακολουθώ από την πρώτη σειρά, αλλά δεν παραπονιέμαι. Καλή θέση», έγραψε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, με το σχόλιό του να συνοδεύεται από την ακόλουθη φωτογραφία, μέσω της οποίας μπορείτε να καταλάβετε πού περίπου καθόταν.

Ο κόσμος, από την πλευρά του, με το που αντιλήφθηκε την παρουσία του ενθουσιάστηκε και τον αποθέωσε.

https://www.youtube.com/watch?v=XD-MtNbtCm4

Βέβαια, πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση -κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης- δεν ήταν δυνατό να μην κατεβεί στο παρκέ και να θυμηθεί κάτι από τα παλιά...

Στο κλειστό ήταν κι ένας άλλος θρύλος των Σαν Αντόνιο Σπερς, ο Ντέιβιντ Ρόμπινσον, ο οποίος αγωνίστηκε από το 1989 έως το 2003 και κατέκτησε δύο φορές τον τίτλο στο ΝΒΑ (1999, 2003), ενώ το 1995 αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος. Ήταν δέκα φορές all star, το 1992 ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος αμυντικός της χρονιάς και το 1990 ως ο καλύτερος ρούκι. Το νούμερο 50, που φορούσε, έχει αποσυρθεί από τα «σπιρούνια». Είναι μέλος του Naismith Memorial Basketball Hall of Fame και μάλιστα διπλή φορά, το 2009 εισήλθε για την καριέρα του συνολικά ως παίκτης και το 2010 ως μέλος της Εθνικής ΗΠΑ του 1992, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ