23.8 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Σεφτέ με «μαέστρο» Ζήση η «Πένια», απόλυτη η Ρεάλ Μαδρίτης (vids)

Η Μπανταλόνα νίκησε 78-76 την Εστουδιάντες και πανηγύρισε την πρώτη της φετινή νίκη στο ισπανικό πρωτάθλημα με το Νίκο Ζήση να είναι εξαιρετικός. Το 5Χ5 έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης που έκαμψε εκτός έδρας την αντίσταση της Ομπραντόριο με 83-76.

Η «Πένια» έχει πλέον ρεκόρ 1-4 και ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας, ενώ οι «φοιτητές» έχουν πλέον 2-2. Ο Νίκος Ζήσης πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και σε 23 λεπτά συμμετοχής σημείωσε 8 πόντους και μοίρασε 11 ασίστ, ενώ είχε και 5 ριμπάουντ σε μία «παράσταση». Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Κλέμεν Πρέπελιτς με 24 πόντους, ενώ ο Κόνορ Μόργκαν πρόσθεσε 22. Για τους ηττημένους ο Κένι Κάντζι σκόραρε 19 πόντους.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Στη Γαλικία, η Ρεάλ Μαδρίτης συνάντησε αντίσταση από την Ομπραντόριο αλλά στο τέλος τη νίκησε με 83-76 κι έφτασε τις πέντε νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Για τους γηπεδούχους ο Κώστας Βασιλειάδης ήταν απών, ενώ κορυφαίοι σκόρερ για τη «Βασίλισσα» ήταν ο Φακούντο Καμπάτσο και ο Νίκο Λαπροβίτολα, καθώς αμφότεροι σημείωσαν από 14. Ο Ντέγιαν Κράβιτς προσπάθησε για την «Όμπρα» με 19 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε videos από τις δύο αναμετρήσεις:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ