23.7 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Σερβία – Φιλιππίνες 83-76: Στο τέλος μίλησε ο νόμος του… φαβορί (vid)

Οι Φιλιππίνες παρουσίασαν ένα εξαιρετικό πρόσωπο απέναντι στην ομάδα της Σερβίας, όμως εν τέλει δεν τα κατάφεραν και λύγισαν, γνωρίζοντας την ήττα με 83-76, στη δεύτερη αγωνιστική του του Προολυμπιακού τουρνουά του Βελιγραδίου. "Κλείδωσαν" την πρωτιά οι Σέρβοι.

Παρά το γεγονός ότι οι Σέρβοι κατάφεραν να βρεθούν μπροστά με 11 πόντους στο ημίχρονο (45 - 34), η ομάδα των Φιλιππίνων προσπάθησε να κάνει το δικό της come back κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου. Μείωσε στους 5 πόντους με ένα δεκάλεπτο να απομένει, πίσω από μία εξαιρετικά εύστοχη και με υψηλό σκορ τρίτη περίοδο (28 πόντοι στην επίθεση), όμως εν τέλει, δεν μπόρεσε να κάνει την μεγάλη έκπληξη. Οι Σέρβοι έδειξαν την εμπειρία τους και το περισσότερο ταλέντο του ρόστερ τους, καταφέρνοντας να κρατήσουν το αξιόμαχο σύνολο του αντιπάλου και να πάρουν εν τέλει τη νίκη που τους κλειδώνει την πρωτιά στον όμιλο.

Για τους Σέρβους, πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς με 17 πόντους, ενώ 16 είχε ο Όγκνιεν Ντόμπριτς. Από την άλλη, ο Κουάμε σκόραρε 17 πόντους για τις Φιλιππίνες, με τους Χέντιγκ και Κάι Σότo να σκοράρουν από 10 πόντους.

https://twitter.com/FIBA/status/1410303538698326019



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ